ufs.country_names.RU, Moscow
... öğün yemeklerinin hazırlanmasında kullanılır. Malzemeler Kuru fesleğen (ot), kuru mercanköşk (ot), kuru biberiye (ot), kuru adaçayı (ot), kuru kekik (ot), kuru kekik (ot), kuru kekiğin (ot), kuru nane (ot). Kullanım Alanı Salatalar, mezeler, çorbalar ve ikinci öğün yemeklerinin hazırlanmasında kullanılır. 100 gr'daki besin değeri. Protein (g / 100g)… 20,9 Yağ (g / 100g)… 6,5 Karbonhidrat (g / 100g)… 15,5 Enerji değeri (kcal / 100g)… 204...
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play