ufs.country_names.RU, Moscow
...Jenar meyvelerinin şarabı ekşimekten koruma yeteneği, Antik Roma'da bile biliniyordu. Akdeniz ülkelerinde ve İskandinavya'da, jenar kozalakları et ve balık için marinelerde ve baharatlarda kullanılmıştır. Kullanım Alanları Soslar, çorbalar, soslar, av yemekleri, marineler, sakatat, lahana turşusu için temel. Tat Baharatlı, ekşi acı. 100 gr'daki besin değeri. Proteinler (g / 100g)… 7,5 Yağlar (g / 100g)… 5,5 Karbonhidratlar (g / 100g)… 57 Enerji değeri (kcal / 100g)… 310...
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play