Türkiye, Arifiye
...Homojenizatörler, homojenize edilmiş bir son ürün elde etmek için gıda ürünlerindeki (yağ ve protein parçacıkları) parçaları parçalamak üzere tasarlanmıştır. Bu üniteler en yaygın olarak süt, krema ve yoğurt tesislerinde kullanılmaktadır. Homojenizasyon uygulaması, ürünlerin tüketim özelliklerini, kalitesini ve raf ömrünü artırırken aynı zamanda üretim çıktısını da artırır.
... - Homojenizatör - Yoğurt sütü ve krema için ısıtıcılar - Steril tanklar Çikolata: - Çikolata alımı - Çikolata depolama ve tank çiftlikleri - Temper üniteleri - Çikolata işleme - Pigging sistemleri İçecekler: - Kamyon boşaltma - Büyük torba işleme - Dağıtım üniteleri - Dozaj sistemleri - Hızlı pastörizasyon - Homojenizatörler Bitkisel yağlar: - Bitkisel yağların...