Slovenya, Maribor
Borgla d.o.o. şirketi 2015 yılında kurulmuş olup, kefir hazırlama aracı fikrinden doğmuştur. Başarılı bir Kickstarter projesi olarak şirket, iş hayatına başlamış ve fermente gıda ve içecekler için yeni araçlar geliştirmeye yönelmiştir. Bugüne kadar şirket, evde fermente gıda ve içecek hazırlama ürünlerinin yanı sıra organik kültürlerin (su kefiri kültürleri, süt kefiri kültürleri, kombucha kültür...
İspanya, Canet De Mar
...Orijinal malzemelerle ve en yüksek kalitede lezzetli gurme Panetone'lar. Hamurumuz, buğday unu, su, süt ve meyvenin spontan fermentasyonunun bir sonucudur. Kullanılan ekşi hamur mayası, çok yüksek sayıda mikroorganizma içerir ve bu mikroorganizmalar, patojenik mikropları ortadan kaldırabilen optimal bir fermentasyonu teşvik eder. 72 saatlik yoğun çalışmanın ardından, kullanılan birincil...
İtalya, Barberino Di Mugello
... eti ve süt ürünleri için doğrudan pazarlama amacıyla tahsis edilmiştir; en özgün üretim, doğrudan süt fermentasyonu ile elde edilen yoğurt ve Amiata balıdır. Şirketin misyonu, kaliteli gıda ürünlerinin dağıtımını değerli hale getirmeye odaklanmıştır; bu, sertifikalandırılabilir ve üretim-dağıtım aşamasında garanti edilebilir Toskan ürünlerine öncelik vermektedir. Pratikte bu, “kısa zincir” projesidir. Üretim ve seçim...
İtalya, Cadorago
Sacco System, gıda, nutrasötik ve farmasötik yenilikler için uluslararası bir biyoteknoloji merkezidir ve dört şirketten oluşmaktadır: 1) Caglificio Clerici (1872 yılında kuruldu) toz peynir altı suyu, pasta peynir altı suyu ve sıvı peynir altı suyu üretmektedir ve enzimler sektöründe pazar lideridir. 2) Sacco, özellikle peynirler ve süt ürünleri için gıda fermentasyonu için laktik asit...

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play