Fransa, Saint Martin Belle Roche
... Alerjenler Süt, buğday, soya. İyi saklamak zor değil Régilait Süt Reçeli spekuloos dokunuşu açılmadan önce 15 ay, açıldıktan sonra 1 ay oda sıcaklığında saklanabilir. Açıldıktan sonra buzdolabına koymayın. Plastik tüp, kapak: evsel atıklarla atılmalıdır.
Slovakya, Košice
MILKYLAND'a hoş geldiniz, gıda dağıtım sektöründe on yıllık deneyime sahip önde gelen bir lideriz. Toptan satış, ithalat/ihracat ve etkili lojistik yönetimi konularında uzmanlaşmış durumdayız. Temel uzmanlığımız süt ürünleri üzerine olup, özellikle bitkisel yağlarla zenginleştirilmiş çeşitli peynirler ve alternatifler sunmaktayız. Mozzarella, Edam ve Trappist gibi her biri kendine özgü tatları ve ...
Fransa, Warmeriville
...İçindekiler listesi: laktatlı süt %39, glikoz şurubu, şeker, su, Guérande deniz tuzu %0,6, jelleştirici: meyve pektini, asidite düzenleyici: sodyum sitrat 100g için besin değerleri: Enerji değeri (kcal) 305 kcal / 100g Hücre 0,75g / 100g Yağ 5g / 100g şekerler 51g / 100g Enerji değeri (kJ) 1290 kJ / 100g Lif 1,3g / 100g Protein 3,4g / 100g Doymuş yağ asitleri 3,4g / 100g Karbonhidrat 61g / 100g...
İspanya, La Llagosta-Barcelona
...•KREMA, ÇİKOLATA, REÇEL, SÜT REÇELİ vb. dolguların, kekler, muffinler, kruvasanlar ve diğer hamur işleri içinde aynı pişirme tepsisinde doldurulması için ENJEKTÖR MAKİNESİ, ürünün gereksiz yere elleçlenmesini önler. •Orta ve büyük ölçekli üretimler için, atölyenin otomasyon seviyesine göre. Yaklaşık 170-230 tepsi/saat. •Tam otomatik: tepsilerin ilerlemesi, doldurma için konumlandırma ve çıkışı...
...İçindekiler: Süt, Bal, Hurma, Karbonat, Vanilya Katkı Maddesi Yok - Glikoz Şurubu Yok - Sadece Pancar Şekeri...
Fransa, Montauban
... tasarlanmış ve seçilmiştir. Instant Bougies'in süt reçeli parfümü, IFRA (Uluslararası Parfüm Derneği) tüm önerilerine uygundur. Görünüm: sıvı ve sarı renk Ateşleme noktası: >80° Üst nota: süt, vanilya, tereyağı Referans: LB-PARCONFITUREDELAIT...
Fransa, Biguglia
...Brocciu (koyun peynir altı suyu, tuz) %30,2, tam süt %30,3, şeker, glikoz, likör, Korse kestane reçeli %15,1 (%62 şeker), Korse kestane unu %0,8, Madagascar vanilyası, doğal kestane. 100 g için besin değerleri enerji (kcal) = 218,9 enerji (Kj) = 922,9 yağ (g) = 5,6 bunlardan doymuş yağ asitleri (g) = 3,8 tuz (g) = 0,3 karbonhidrat (g) = 37 bunlardan şeker (g) = 34,2 protein (g) = 4,6 Durum: Yeni İÇERİK: Brocciu (koyun peynir altı suyu, tuz) %30,2, tam süt %30,3, şeker, glikoz Net ağırlık: 100 g Menşei: Korse...
Fransa, Puyricard
... kitleye hitap etmiştir. Yoğurtlarla, dondurmalarla ve hamur işlerinde dolgu olarak, krep, çörek, waffle, ekmek gibi şeyleri sürmek için idealdir... Süt Reçeli Süt ve şekerin ince karamel tadıyla kremsi bir karışımı olan süt ürünüdür. Çok düşük yağ oranı ve yüksek kalsiyum içeriği vardır. Camargue Deniz Tuzu ile Karamel Kreması Tüketim isteği büyük... ve zevk de bir o kadar yüksek!
Fransa, Auros
...Bask Ülkesi'nde el yapımı üretim. Espelette'de bulunan ailevi süt ürünleri işletmesi. 2 ürün ambalajı: 125g'lık 2'li karton kaplar. Farklı aromalar: - Doğal Koyun Peyniri - Doğal Keçi Peyniri - Doğal Koyun Peyniri - Koyun Peyniri "kahve, kiraz, limon, vanilya" 140g'lık cam kaplarda reçel: - Organik aromalar - %100 saf organik Koyun Peyniri kayısı reçeli, bal - %100 saf organik Koyun Peyniri...
...Sütlü çikolata, fındık (süt tozu, soya lesitini, fruktoz şurubu) Armutlu çikolata, çikolatanın zengin ve kadifemsi faydalarını armutların tatlı ve lezzetli aromasıyla uyum içinde birleştiren lezzetli bir mutfak yaratımıdır. Bu lüks çikolata reçeli, zıt ama uyumlu tatların bir senfonisidir ve hem çikolata tutkunlarını hem de meyve severleri cezbetmektedir.
...Küçük ve lezzetli el yapımı un hamurundan yapılmış kabuklar, kayısı reçeli ile doldurulmuştur. Forneria Veneziana'nın tartları, GLUTENSİZ DOĞAL UNLAR ile hazırlanmıştır ve glütenli un kullanılmamıştır. Bu versiyonda ayrıca süt ve süt ürünleri içermez. UN HAMURU, pirinç unu ve karabuğday unu, mısır nişastası ve pirinç nişastası ile yumurtadan yapılmıştır. Büyükler ve küçükler için tatlı bir fikir...
Fransa, Saint-Denis-De-Villenette
...Lezzetli yoğurtlar, şık menülerinizi canlandırmak için harika meyve paketleri ile. Meyve soslu yoğurtlarımızı, St HILAIRE du HARCOUET'teki GUEPRATE şirketinden gelen reçel ile bulacaksınız. Koruyucu içermezler; çilek, ahududu, kiraz, passion meyvesi, şeftali, kayısı ve böğürtlen, yerel üretici Saint Sraimbault'tan gelen ot reçeli.
Fransa, Pacy-Sur-Eure
...Seramik beyaz veya siyah kapakla sıkıştırılmış bu güzel küçük kavanozda dökülen mum... Kavanozu açın ve bu zarif parfümün büyüsüne kapılın... Birçok koku mevcut. +/- 30 saat Koku menekşe şekeri, briyoş, tuzlu tereyağı karamel, limon mereng, şeker kalbi, salatalık – kavun, süt reçeli, erik reçeli, portakal çiçeği, pamuk çiçeği, tiaré çiçeği, çilek, ahududu, yoğun ekstaz, mango – hindistancevizi, mango – passion fruit, gurme yaban mersini, hindistancevizi, nugat, baharatlı ekmek, Breton paleti, şeftali, pina colada, çilek pop, rahatla, kırmızı gül, vanilya, vanilya – çilek, yuzu...
Almanya, Hamburg
...":"İyi bir başlangıç yemekleri için, örneğin çiğ ton balığı veya somon tartarı. Tütsülenmiş somon ve tütsülenmiş yılan balığı. Kızıl geyik sırtı veya sığır tartarı. Izgara etlerle. Fırınlanmış kök sebzelerin üzerine taze çekilmiş olarak. Yüksek oranda tam yağlı süt çikolatasından yapılan erik reçeli veya mousse üzerinde şık bir dokunuş."}...
Türkiye, Konya
Firmamızda %100 keçi sütünden dondurma yapmaktayız. Dondurmalarımız aroma, renklendirici, koruyucu ve gluten içermez. Stevia dondurmamız %30 daha az enerjili, şekersiz, probiyotik ve prebiyotik bir dondurmadır. Diğer çeşitlerimiz ise çilekli, bitter, sade, antep fıstıklı ve ballı baharatlı. Aynı zamanda dondurarak kurutma teknolojisi ile kurutulmuş dondurma yapıyoruz. Yine %100 keçi sütü ve hurma özü kullanarak, rafine şeker içermeyen süt reçeli yapıyoruz.
İspanya, Atzaneta De Albaida-Valencia
...SOLGI'de, şekerlenmiş yumurta sarısı, süt reçeli, her türlü krokan (karamelize kuruyemişler), jeller, kuru yemiş ezmeleri (ezme turrón, badem pralin, fındık pralin, fındık ezmesi, badem ezmesi) gibi geniş bir pasta ve tart dolguları ve kaplamaları yelpazesi üretiyoruz. Müşterilerimizin işini kolaylaştırmak amacıyla, kullanıma hazır ürünler sunuyoruz. SOLGI'de, en iyi ürünü mükemmel kalitede elde etmek için el işçiliğine saygıyı en son teknoloji ile birleştirmeye güveniyoruz.
... sütü ile peynir üreticisi: yerel mini keçi peyniri, keçi crottin... Koyun sütü ile peynir üreticisi: kalıplanmış koyun peyniri... Chavignol crottin üreticisi... Fransız tatlı krema üreticisi. Guérande tuzlu süt reçeli üreticisi;...
Belçika, Acremont
...Acremont Çiftliği, süt koyunu yetiştiriciliği konusunda uzmanlaşmıştır. Geniş bir ürün yelpazesi sunmaktadır: çiğ koyun sütü, sade yoğurt, meyveli yoğurt, içecek yoğurt, tzatziki, taze peynir, chive'li taze peynir, koyun sütünden yapılmış crottin, ricotta, peynir altı suyu, fetarella, vanilyalı puding, sütlaç, süt reçeli, koyun gouda'sı, kuzu, bècherin, scailton mavi peyniri, dondurma, koyun eti, sabunlar,... Davetleriniz, tatlılarınız ve peynirli yemekleriniz için peynir tabakları hazırlayabiliriz.
İtalya, Tocco Da Casauria
... otantik Abruzzo geleneğine saygı göstererek yapılmaktadır. Öncelikle kaliteli hammaddelerle Abruzzo geleneğine ait ürünler üretiyoruz. Üretimimiz, çıtır çıtır, yumuşak ve Montepulciano üzüm reçeli veya çikolata ile doldurulmuş ferratelle üzerine yoğunlaşmaktadır. Ayrıca, çıtır çıtır cantuccini, titizlikle el yapımı süt bisküvileri, savoiardi ve büyükannelerin bisküvilerini de üretiyoruz. Conad Adriatik showroom'unda en iyi ürünler olarak ödüllendirildik.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play