Belçika, Waterloo
...Lomo Fillet Solomillo Fillet Pure Fillet Kökenler: Arjantin, Uruguay, Brezilya, Avustralya, İrlanda ve Polonya Saklama sıcaklıkları: Soğutulmuş -1º/+2º ve dondurulmuş -18º Tür: Sığır Kalite: Yüksek Kalite Sığır Eti Raf ömrü: Soğutulmuş 120 gün / Dondurulmuş 18 ay Irk: Angus / Hereford Parça başına ağırlık: 1,1 kg'dan 2,8 kg'a kadar Kalibre: 2/3 lbs, 3/4 lbs, 4/5 lbs ve 5 lbs ve üzeri...
Eşleşen ürünler
Bonfile
Bonfile
Diğer Ürünler
Yuvarlak göz
Yuvarlak göz
Litvanya, Balandiskiu K., Pabirze , Birzai

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play