Hollanda, Enschede
...Sığır Et İsimleri: Bebek Top - Kangal Biftek Blade Steak (Pot Roast) - Sukadelap Brisket - Göğüs (kas) Chuck - Omuz/Alt Kaburga Chuck Roast - Güveç Eti (sığır parçaları, kıyma eti) Chuck tender (petit tender) - Diamanthaas, Yahudi bifteği Club Steak (Ayrıca NY Steak veya Strip Steak olarak da bilinir) - Entrecôte Delmonico Steak - Ribeye Eye of Round - Arka Kısım (Rosbif) Flank Steak/Et...
Fransa, Les Pavillons-Sous-Bois
NSA HALAL, gıda, dondurulmuş ürünler, et, içecekler, şarküteri ürünleri ve hijyen ürünleri sektörlerinde faaliyet gösteren bir toptancı firmadır. NSA HALAL, ayrıca sanayi işletmeleri sektörlerinde ve derneklerinde de yer almaktadır. Her zaman çok cazip fiyatlarla geniş bir ürün yelpazesi sunuyoruz ve rekabette her zaman bir adım öndeyiz. NSA HALAL, Avrupa'da ve dünya genelinde gıda toptancısı ol...
Belçika, Beringen
...İyi egzersiz yapılmış bir kas olarak, sivri uç yüksek bir bağ dokusu oranına sahiptir ve yavaş, ıslak pişirme yöntemleri için en uygun olanıdır, örneğin haşlama ve güveç. Bu sığır eti kesimi, pişirildiğinde kelimenin tam anlamıyla parçalanması nedeniyle parçalamak için mükemmeldir.
Bulgaristan, Haskovo
Ukrayna, Kharkiv
...Kuzu, kesilmeden önce 12 aya kadar beslenir. Bu nedenle, koyun etine göre daha genç ve daha yumuşak bir et elde edilir. Bu yüzden kuzu etinin pişirme süresi belirgin şekilde daha kısadır. ... Daha belirgin, daha etli ve daha koyu olan bu et, yavaş pişirme yöntemleri için idealdir; örneğin, güveç veya kuskus.
İspanya, Valencia
...POPÜLER YEMEKLER HAZIRLIYORUZ, 25000 KİŞİYE KADAR. PAELLA, FIDEUA, TAM HAYVAN KAVURMASI (KUZU, DOMUZ, Sığır), OMLET, KUZU GÜVEÇ, BOĞA GÜVEÇ, DEV SANDVİÇLER, SARDALYALAR... vb. YEREL YEMEKLER: MARMİTAKO, EMPEDRAO, FABADA, ALTINLI BAKALAO, ESPARDENYA, MANCHEGO GAZPACHO, MIGAS, GACHAS… vb. ULUSLARARASI YEMEKLER: HADJ PİRİNÇ, ALMAN IZGARALARI. İSPANYA'NIN HER YERİNDE ETKİNLİĞİNİZİ YAPMAK İÇİN MALZEME...
Almanya, Mechelgrün
...Kendi çiftliğimizden gelen, ev yapımı organik sosis ve ev yapımı organik etler, domuz ve sığır. Belirli tarihlerde kesim yapıyoruz. Organik Et Ürünleri - Sığır Bonfile - Roastbeef - Sığır Kızartması - Domuz Kızartması - Güveç - Ekşi Kızartma Haşlama Et - Bacak Dilimleri - Sırt - Bonfile - Pirzola - Sırt Kızartması - Jambon - Pastırma - Kaburga - Et Kemikleri - Dalgalı Et Taze, tütsülenmiş ve...
Belçika, Oostende
... belirtmek gerekir. Böylece kesim ağırlığı, kesim şekli, ambalaj, ürün yelpazesi ve işleme konusunda tamamen memnun kalabilirsiniz. Hazır yemekler: aperobrochette'den zigeurschnitzel'e. Kıyma bölümü: köfteler, et ekmekleri ve çeşitli hamburgerler, sosisler... Soğuk tabaklar: hazırlanmış salatalar... Sıcak mutfak: güveç, vol-au-vent... Ayrıca Helal, vejetaryen ve balık ürünleri de mevcut.
Ukrayna, Velyki Komyaty Village
... eti, 100 g 7. Jölede sulu ördek, 100 g 8. Tavuk ve sebzeli güveç, 100 g. "Carpathian Pet Food" yelpazesi 6 çeşit kedi maması ve 6 çeşit köpek mamasını içermektedir: KEDİ • Optimal bakım (1-7 yaş arası tüm ırklardaki yetişkin kediler için) • Yavru kediler (tüm ırklardaki yavru kediler için) • Hareketsiz (hareketsiz, kısırlaştırılmış, kısırlaştırılmış kediler ve tüm ırklardaki kediler için...

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play