Belçika, Waterloo
...Kare Kapağı Tafelspitz Picanha Aiguillette De Rumpstek Picanha Kökenler: Arjantin, Uruguay, Brezilya, Avustralya, İrlanda ve Polonya Saklama sıcaklıkları: Soğutulmuş -1º/+2º ve dondurulmuş -18º Tür: Sığır Kalite: Yüksek Kalite Sığır Eti Raf ömrü: Soğutulmuş 120 gün / Dondurulmuş 18 ay Irk: Angus / Hereford Parça başına ağırlık: 1,1 ila 1,8 kg Kalibre: Kalibre yok...
Almanya, Buchholz
...Kapüşon, tam tahıl sığır derisi sayesinde son derece dayanıklıdır ve aramid iplikten yapılmış dikişler sayesinde ısıya dayanıklıdır. Renk doğal...
Belçika, Beringen
...Rump cap, bazı ülkelerde belirgin lezzeti nedeniyle en iyi sığır eti kesimi olarak kabul edilen bir sığır eti kesimidir. Güney Amerika ülkelerinde, özellikle de Brezilya'da "Picanha" olarak bilinen bu kesim oldukça ünlü ve sevilmektedir. Rump cap, sıcak bir fırında bütün olarak kızartılabilir, bütün olarak mangalda pişirilebilir veya dilimlenerek (liflerin yönüne karşı) biftek haline getirilebilir ya da ince şeritler halinde kesilerek yumuşak ve lezzetli bir sığır eti sote için kullanılabilir.
Almanya, Berlin
... Dondurulmuş İç Kemik Kesilmiş 5 cm Dondurulmuş Göğüs Kemsiz Göğüs Kemsiz - PAD Kürek Kemsiz 80/20 Kürek Kemsiz 70/30 Bavette PAD Flank Steak PAD Sığır İşlenmiş Et Ürünleri R1 Kesimleri 98/02 Kesimleri 95/05 Kesimleri Sığır Arka Dörtte Parçalar But 3'lü Kesim Üst Kısım Kapağı ile 8+ Üst Kısım Kapağı Olmadan Üst Kısım Kapağı Olmadan - PAD 3-5+ Alt Kısım Rulolu Alt Kısım Rulosuz Yan Tendon ile Alt Kısım Rulosuz Yan Tendonsuz...
...400HB 110x12mm, - Sac kalınlığı: kaplama - 4 mm, yanlar - 4 mm, - dağıtım kapağı - Yağ akışı: 60-100 l/dk - Akış ayar kilidi - Dağıtım kapağı - Bant ve mil hız ayarı - Bant genişliği: 300 mm, - Üst - alt mil devir oranı: 1 / 2. Teknik veriler: Genişlik | Ağırlık | Hacim 1200 mm | 430 kg | 1,00 m3 1550 mm | 480 kg | 1,40 m3 1200 mm | 470 kg | 1,30 m3 1550 mm | 500 kg | 1,70 m3 1800 mm | 550 kg | 2,00 m3 1800 mm | 730 kg | 2,60 m3...
Hollanda, Ottersum
... Domuz Karnı - Ribbed, Derili Donmuş Domuz Kaburga - Donmuş Domuz Sırt Yağı - Donmuş Domuz Kesim Yağı - Donmuş Domuz Tenderloin - Donmuş Domuz Arka Ayakları - Donmuş Domuz Kulak Kapağı - Donmuş Domuz Böbrekleri - Sığır Üst Kısım Kemiksiz - Sığır Üst Kısım Donmuş - Donmuş Domuz Sırt Kemiği - Donmuş Domuz Sırt Derisi - Donmuş Domuz Bacağı Kemiksiz - Donmuş Domuz Yarım Karkas...

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play