...Kare Kapağı
Tafelspitz
Picanha
Aiguillette De Rumpstek
Picanha
Kökenler: Arjantin, Uruguay, Brezilya, Avustralya, İrlanda ve Polonya
Saklama sıcaklıkları: Soğutulmuş -1º/+2º ve dondurulmuş -18º
Tür: Sığır
Kalite: Yüksek Kalite Sığır Eti
Raf ömrü: Soğutulmuş 120 gün / Dondurulmuş 18 ay
Irk: Angus / Hereford
Parça başına ağırlık: 1,1 ila 1,8 kg
Kalibre: Kalibre yok...
...Rump cap, bazı ülkelerde belirgin lezzeti nedeniyle en iyi sığır eti kesimi olarak kabul edilen bir sığır eti kesimidir. Güney Amerika ülkelerinde, özellikle de Brezilya'da "Picanha" olarak bilinen bu kesim oldukça ünlü ve sevilmektedir. Rump cap, sıcak bir fırında bütün olarak kızartılabilir, bütün olarak mangalda pişirilebilir veya dilimlenerek (liflerin yönüne karşı) biftek haline getirilebilir ya da ince şeritler halinde kesilerek yumuşak ve lezzetli bir sığır eti sote için kullanılabilir.
... Dondurulmuş
İç Kemik Kesilmiş 5 cm Dondurulmuş
Göğüs Kemsiz
Göğüs Kemsiz - PAD
Kürek Kemsiz 80/20
Kürek Kemsiz 70/30
Bavette PAD
Flank Steak PAD
Sığır İşlenmiş Et Ürünleri
R1 Kesimleri
98/02 Kesimleri
95/05 Kesimleri
Sığır Arka Dörtte Parçalar
But 3'lü Kesim
Üst Kısım Kapağı ile 8+
Üst Kısım Kapağı Olmadan
Üst Kısım Kapağı Olmadan - PAD 3-5+
Alt Kısım Rulolu
Alt Kısım Rulosuz Yan Tendon ile
Alt Kısım Rulosuz Yan Tendonsuz...
...400HB 110x12mm,
- Sac kalınlığı: kaplama - 4 mm, yanlar - 4 mm, - dağıtım kapağı
- Yağ akışı: 60-100 l/dk
- Akış ayar kilidi
- Dağıtım kapağı
- Bant ve mil hız ayarı
- Bant genişliği: 300 mm,
- Üst - alt mil devir oranı: 1 / 2.
Teknik veriler:
Genişlik | Ağırlık | Hacim
1200 mm | 430 kg | 1,00 m3
1550 mm | 480 kg | 1,40 m3
1200 mm | 470 kg | 1,30 m3
1550 mm | 500 kg | 1,70 m3
1800 mm | 550 kg | 2,00 m3
1800 mm | 730 kg | 2,60 m3...