İtalya, Misano Adriatico
...Bu TESSUTO Primitivo del Salento IGT şarabı, şarap severler için mükemmel bir seçimdir. 75 cl'lik şişelerde paketlenmiştir ve aroma ile lezzet arasında mükemmel bir denge sunar. Bu kırmızı şarabı ızgara et veya olgun peynirlerle tadın ve unutulmaz bir akşam geçirin. Şimdi 6 şişelik paketini satın alın.
İtalya, VILLA CASTELLI
...Brindisi bölgesinden Primitivo IGP Salento. Alkol Oranı %13,50.
İtalya, Barletta
...Illivia Leone de Castris Negroamaro, Salice Salentino belediyesinde bulunan bağlardan doğmaktadır. Hasat, Eylül ayının sonlarına doğru elle yapılmaktadır ve Negroamaro üzümlerinin yanı sıra, çok az miktarda Malvasia Nera di Lecce üzümleri de toplanmaktadır. Hasat tamamlandıktan sonra, şarap mahzenine aktarılan salkımlar kırmızı şarap olarak işlenecek ve fermantasyon döneminin ardından, Negroamaro Illivia, pazara sunulmadan önce iki ay boyunca büyük meşe fıçılarda olgunlaşacaktır.
İtalya, San Donaci
...Negroamaro (yüzde 50), Cabernet (yüzde 25) ve Syrah (yüzde 25) üzümlerinin harmanlanmasıyla elde edilen şarap, ağaç direklerde yetiştirilmektedir. Üretim bölgesi: Brindisi ve Lecce illeri arasında yer alan Salento. Altı aylık barrique geçişinin ardından şişede olgunlaşmaya devam eder. Burunda yaban mersini, kırmızı frenk üzümü ve alkolde bekletilmiş vişne gibi meyvemsi notalar, tarçın, karanfil...
İtalya, Maruggio
...Üzüm: Primitif Yerel %100 Üretim alanı: Taranto'nun Doğu Bölgesi Toprak tipi: Kırmızı toprak, taşlı tüf ve/veya kireçtaşı ile karışık Bağcılık türü: Destekli alberello Bağ ortalama yaşı: 15 yıl Ortalama üretim / hektar: 90/100 kantar üzüm Hasat dönemi: Ağustos sonu, Eylül başı Üzüm hasat yöntemi: Manuel Alkol: %13 - %14 vol. Renk: Morumsu kırmızı Bukle: Nazik, çok karakteristik Tat: İyi tanenler ve yapı, yumuşak ve sarıcı Servis sıcaklığı (Celsius): 16° - 18° C Tavsiye edilen: Kırmızı etler, yaban domuzu, baharatlı peynirler, etler, kuzu, et sosu, ateşte et, sığır, sucuk, peynirler.
... ağaçlarından yüksek kaliteli sızma zeytinyağı ve limon, kırmızı mandalina, acı biber, kekik ve trüf aromalı yağlar üretiyoruz. Büyük dağıtım ile çalışmıyoruz, bunun yerine küçük dükkanlar, restoranlar ve yüksek kaliteli gurme mağazaları ile iş yapıyoruz. Ürünlerimiz hakkında bazı bilgileri ekli dosyada bulabilirsiniz, daha fazlası için www.essenzadipuglia.it adresini ziyaret edebilirsiniz.
Fransa, Issy-Les-Moulineaux
... harika bir Akdeniz ikliminden ve olağanüstü bir topraktan faydalanarak yetişmektedir. Hacim: 75cl Tür: Kırmızı şarap Üzüm çeşidi: %100 Primitivo IGT: Salento (Puglia) Saklama: Şu anda içilebilir ve 2030'a kadar saklanabilir Servis sıcaklığı: 16-18°C...
...Fermentasyonun sonunda şarap, 16-18 ay boyunca bariklerde dinlendirilir. Ardından en az 3 ay şişede olgunlaşma süreci devam eder. Yaşlanma Kapasitesi: 4 ve üzeri yıl, hasat yılına göre. Renk: yoğun yakut kırmızısı. Aromalar: geniş ve kalıcı, olgun kırmızı meyve notalarıyla.
... işletilen 140 hektara ek olarak, şirketin teknikleri tarafından takip edilen küçük üreticiler tarafından işletilen 180 hektar daha bulunmaktadır. Şarapların yapısı geleneksel bir türdedir. Tarım arazileri oldukça çeşitlidir ve kireçli ve koyu topraklardan daha kumlu olanlara kadar değişiklik göstermektedir. Üzümler esas olarak yerel türlerdir; kırmızı şaraplar için negroamaro, primitivo ve montepulciano, beyaz şaraplar için ise fiano kullanılmaktadır.
İtalya, Salice Salentino
...La Leone de Castris, Puglia'nın en eski ve en önemli şarap üretim şirketlerinden biridir. Şarap evi, geniş bir ürün yelpazesine sahiptir: Kırmızı, beyaz, rosé DOC şarapları (Salice Salentino, Locorotondo, Copertino, Primitivo di Manduria), IGT Salento ve Puglia şarapları, rosé ve beyaz köpüklü şaraplar; özel bir distile içki ve kaliteli bir zeytinyağı. Yerel üzüm çeşitlerinden üretilen daha...
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play