İspanya, Pedro Muñoz
...Eko siyah sarımsak ezmesi. Kolay kullanım, israf yok. Sürülmesi kolay. Cam kavanoz. Doğal taze sarımsak ile üretilmiştir. Katkı maddesi yok. Renk: Siyah Aroma: Meyvemsi Tat: Tatlı. Meyan kökü, kuru erik notaları. Net ağırlık yaklaşık: 100 gr. Doğrudan sürülerek tüketim için. "Hutversand Qualität" için gurme ürünü, otelcilik, meyve sebze dükkanları, bitkisel ürünler, diyetisyenler, gıda mağazaları, catering, küçük ve büyük süpermarketler veya taze sarımsak kullanan diğer yerler için. Mutfakta baharat veya yan ürün olarak kullanılabilir.
Fransa, Cadeilhan
... bölgesinden organik Siyah Sarımsak %90 Gers bölgesinden organik Ayçiçek Yağı %10 PÜRE KORUMA Oda sıcaklığında ve ışıkta saklanmalıdır. Kullanım sonrası kavanozu iyi kapatın. Açıldıktan sonra buzdolabında saklayın ve püreyi 6 ay içinde kullanın. Son Kullanma Tarihi: 18 ay.
İspanya, Las pedroñeras
...İspanya'nın taze sarımsağı: kalite ve çok yönlülük. İhtiyaçlarınıza uygun çeşitli sunum ve ambalajlarda taze sarımsak seçkisi sunuyoruz. Beyaz sarımsak, mor sarımsak ve mor sarımsak mevcut, hepsi İspanya'nın en iyi topraklarında özenle yetiştirilmiştir. Ulusal ve uluslararası pazarlara mükemmel, her teslimatta tazelik ve kalite garantisi ile.
Polonya, Brzozów
... eklenmiş kabak ve zencefilli humus, sağlıklı bir atıştırmalık ve yemeklere lezzetli bir katkıdır. Ekmek, sandviçler veya tostlar için harika bir ek olarak kullanılır. Hafif bir kıvama sahiptir, kolayca sürülür ve hoş bir tadı vardır. Protein, lif, vitamin ve mineraller içerir. &nbsp; <strong> İçindekiler: </strong> haşlanmış nohut %43, kabak %14, fırınlanmış havuç %14, su, susam ezmesi, limon suyu, taze sarımsak, deniz tuzu, karabiber, köri.
Ukrayna, Pervomaysky
...Bu salata, her masa için harika bir yemek olacak ve ana et ve balık yemeklerine eşlik eden tam bir yemek veya yan yemek olarak sunulabilir. Peynirli gevşek mercimek, kişnişle birlikte hoş bir dereotu aroması ve hafif bir sarımsak baharatı, haşlanmış pirinçle de iyi gider.
İspanya, Muro De Aguas-La Rioja
AJOPEL'de, tüm ekip olarak ürünlerimizin en yüksek kalitede olmasına kendimizi adadık. Size danışmanlık yapmak ve her zaman en iyi sarımsağı kullanarak yeni ürünler geliştirmek için sarımsak ve gastronomi konusunda uzmanlaştık. Sarımsak depolama ve işleme alanları, güvenli gıda üretimi için sürekli olarak mükemmel sağlık koşullarında tutulmaktadır. Sarımsağı işlemek ve ömrünü uzatmak için kendi ür...
İtalya, Palagonia
...Malzemeler: Sarımsak %65, ayçiçek yağı %35, tuz, şeker, pul biber, maydanoz. Sitrik asit, L-askorbik asit. Kaplar: 212g/620g/1kg/3kg...
Tunus, Hammam Sousse
... konusunda çok bin yıllık Tunus kültürünü takip ederek el yapımıdır. Tunus genelinde, Harissa genellikle önceden hazırlanır ve çeşitli yemeklerde kullanılmak üzere saklanır. Bu turuncu-kırmızı renkteki sos, yalnızca birçok yemekte bir çeşni olarak kullanılmaz. İÇİNDEKİLER Acı biberler Taze Biberler Sarımsak Baharatlar Tuz Zeytinyağı Ürün Adı: Geleneksel Harissa Tür: Acı biber ezmesi Brix (%): 10 Raf ömrü: 2 Yıl Marka Adı: MEDILIFE Menşei: Tunus...
Fransa, Furiani
...Malzemeler: biber, soğan, zeytinyağı, sarımsak, aromatik otlar, Espelette biberi, tuz, karabiber. Ağırlık: 190g Referans: POIVRO Ağırlık: 190g...
Aceuchal Aşırı Sarımsak Kooperatifi, bir grup çiftçinin hayal ve fedakarlığı ile doğmuştur. Bu çiftçiler, nesilden nesile edinilen ve miras alınan bilgi, deneyim ve geleneği uygulamaktadır. Deneyimimiz, büyümemizi ve gelişmemizi sağladı. Bunun için, gerekli tüm kalite kontrolleri ile bir ürün hasat ediyoruz, izlenebilirlik sistemi kuruyoruz ve her zaman çevreye saygı gösteriyoruz. Gelişmemizi sağl...
...Nohut püresi, susam ezmesi ve patlıcan püresi ile. Görünüm bej rengi Tat/Aroma, öğütülmüş susam, nohut, kızartılmış patlıcan ve taze sarımsak için karakteristik, hoş bir şekilde yuvarlanmış. Kıvam sert, kremalı...
İspanya, Cuarte De Huerva
... patelerinden birine yeni ve baharatlı bir dokunuş ekleyerek, kırmızı biberlerden yapılan acı bir sos olan Harissa'yı eklemiştir. Sandviçler ve kanepeler üzerine sürülmek üzere tasarlanmış, ayrıca soslar, güveçler vb. hazırlamak için de kullanılabilir... Net ağırlık: 120 g veya 220 g İçindekiler: “Empletre” çeşidi siyah zeytin, acı kırmızı biber, sızma zeytinyağı, sarımsak, kişniş, kimyon.
Almanya, Laucha
...şeker, ayçiçek yağı, kızarmış soyulmuş patlıcan %5, iyotlu tuz, soğan, sarımsak, kimyon, karabiber, maydanoz • Eşsiz bir şekilde hafif baharatlı ve meyvemsi • Koruyucu maddeler, tatlandırıcılar ve yapay aromalardan arındırılmış...
... ve zerdeçal, domates tozu), siyah trüf, lezzet artırıcı, asidite düzenleyici (sitrik asit), antioksidan (askorbik asit), tuz, kalsiyum klorür, peynir mayası, laktik ferment, koruyucular: lizozim (yumurtadan elde edilen), Natamisin kabuk üzerinde. Lezzet: Yoğun Aroma: Trüf aromasıyla koyun peynirine özgü. Renk: Siyah trüf ezmesi damarlarıyla birlikte soluk sarı. Kıvam: Sert Tüketimden önce peynir kabuğunu çıkarın.
İtalya, Ventimiglia Di Sicilia
... organik sızma zeytinyağıdır (bu sonuncusu, bölgemize özgü nadir bir türdür ve ürüne daha fazla kalite katmaktadır), hem şişelerde hem de kutularda, siyah/yeşil zeytin ezmesi, limon, acı biber, kekik, fesleğen, sarımsak gibi doğal aromalarla tatlandırılmış zeytinyağı; sofralık zeytinlerdir. Ürünlerimiz, yüksek kalite ve hijyen standartlarına uygun olarak elde edilmekte ve şişelenmektedir. Zeytinlerin...
Belçika, Bruxelles
... - Sarımsak - Zencefil - Sarımsak / zencefil ezmesi - Pili-Pili - Banku-mix - Patates nişastası - Fufu flakeleri - Manyok unu - Mısır unu - Sert buğday unu - Yams unu - Taro unu - Plantain unu - Mil unu - Fasulye unu - Pirinç irmiği - Fonio irmiği - Fıstık unu - Tilapia - Kırmızı tilapia - Malangwa - Kedi balığı - Kandratiki - Barbaman - İspanyolca - Thomson - Barracuda - Dikenli - Süt balığı - Merlu - Morina - Croaker - Orfoz - Siyah yer - Sardalya - Ançüez - Hamsi - Pilchard - Karides - Yengeç vb...
Birleşik Krallık, Manchester
...1999 yılında kurulmuştur. Ürünleri arasında, diğer gıda maddeleriyle birlikte, PARADISE markası altında reçel, jöle, marmelat, yağda turşu, zencefil ezmesi, sarımsak ezmesi, yeşil biber ezmesi, kırmızı biber ezmesi, maden suyu, baharat karışımları, mayonez, chutney sosları, köri ezmeleri, meyve suları, ayçiçek yağı, bisküvi vb. bulunmaktadır.
... gübreleme ve organik tarımda öngörülen az sayıda işlem, yenilikçi çalışmalarımızın temelini oluşturmaktadır. Elde edilen ürünler şunlardır: Şarap, Sızma Zeytinyağı, Bal, Portakal, limon ve mandalina reçelleri, Kuru domates, enginar, siyah zeytin ve yeşil zeytin ezmesi, Kekik, biberiye, limon, portakal ve sarımsak bazlı sızma zeytinyağı sosları. Agricola Montalbano, büyük potansiyele sahip bir bölgede nesiller boyunca varlığını sürdüren bir gerçekliktir.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play