Fransa, Cadeilhan
...Siyah sarımsaklı organik hardalımız etlerinizi, sebzelerinizi veya soslarınızı tamamlayacaktır. Ayrıca marine işlemleriniz için de idealdir. Karakterli, ince ve güçlü bir hardal; güzel siyah sarımsak aromasıyla. Tarif fikirlerimizle ilham bulabilirsiniz. İÇİNDEKİLER Organik Fransız hardalı (organik hardal tohumları, organik alkol sirkesi, su, tuz) %90 Gers bölgesinden organik siyah sarımsak %10 SAKLAMA Oda sıcaklığında ve ışıkta saklanmalıdır. Kullanım sonrası kavanozu iyice kapatın. Açıldıktan sonra buzdolabında saklayın ve 90 gün içinde tüketin.
Fransa, Saint-Jean-Pla-De-Corts
...Provence Usulü Dijon Hardalı, Taş Değirmende üretilmiştir. Ets Fallot, 1840'tan beri Bourgogne'de. İçindekiler: su, hardal tohumu, kırmızı biber, alkol sirkesi, tuz, sarımsak, paprika, aromalar, sızma zeytinyağı, baharatlar Cam 210g 190ml...
Fransa, Mietesheim
...Sarımsaklı ve Maydanozlu Hardal, karakterli bir hardaldır ve belirgin tatlara sahiptir; Akdeniz mutfağında oldukça sevilmektedir. Izgara etler ve balıklarla, ayrıca salatalarla birlikte harika bir lezzet sunar. İçindekiler: Su, hardal tohumu, sirke, tuz, sarımsak %0,5, maydanoz %0,4, arpacık soğanı, baharat, doğal aromalar, koruyucu: sodyum bisülfit. Ayrıca 1,1 kg'lık kova şeklinde de mevcuttur.
Fransa, Mazerolles
LA FERME SAINT SYLAIN, Vienne bölgesindeki Mazerolles'te bulunan, 2017 yılından beri aromatik, tıbbi bitkiler, bitki çayları ve organik infüzyonlar üretip dağıtmaktadır. LA FERME SAINT SYLVAIN, %100 organik kapalı devre bir sistemle çalışmaktadır: kendisi kesim yapar, diker, hasat eder, ayıklar ve dönüştürür. Her şey el yapımı ve büyük bir tutku ile yapılmaktadır. Organik tıbbi ve aromatik bitkile...
Fransa, Biguglia
...100 g için besin değerleri enerji (kcal) = 103.2 enerji (Kj) = 437.9 yağ (g) = 0.1 / doymuş yağ asitleri (g) = 0 glükoz (g) = 24.3 / şekerler (g) = 20.4 protein (g) = 0.7 / tuz (g) = 1.1 Durum: Yeni İÇİNDEKİLER: %52 Korsika yeşil domates, beyaz sirke, %12 eski tarz hardal, su, tuz, sarımsak Net ağırlık: 30 cl Menşei: Korsika kıvam artırıcı: xantan sakızı...
Fransa, Arles
...L'artisan Popol Provence Usulü Hardal İçindekiler: su, hardal tohumu, sirke, çift yoğunlukta domates püresi, ayçiçek yağı, biber, tuz, biber, fesleğen, şeker, sarımsak, koruyucu sodyum sülfiti.
Fransa, Ham
...Kutu şunları içerir: 1 bitki infüzyonlu sirke* yaban sarımsak veya estragon stok durumuna göre 1 fesleğen tuzu 1 bitki jölesi 1 infüzyon karışımı 20g 1 bitki hardalı Fotoğraf bağlayıcı değildir Referans: AR803442...
Fransa, Guenange
... yükümlüdür. Bunu bir sos olarak, Diable tarzı paletlerinizde, sebze woklarınızda ve özellikle tavuklarınız için kullanabilirsiniz! Malzemeler: Alsace HARDALI %41 (su, HARDAL tohumları, sirke, tuz, baharatlar, doğal aromalar, sodyum bisülfit), Alsace IGP balı %20, limon suyu, sirke, sarımsak, tuz, zencefil, Provence otları Fransa'da üretilmiştir 250 Ml 0 (Scoville Ölçeği)...
Fransa, Saint Christol De Rodières
...Malzemeler: - Kahverengi hardal tohumları - Alkol sirkesi - Deniz tuzu - %20 bitki (fesleğen, kekik, biberiye, mercanköşk, sarımsak) - Su Kullanım önerileri: Izgara etler ve balıklarla çok iyi uyum sağlar. Izgaralarınıza, kızartmalarınıza ve kuzu etlerinize sürerek yumuşaklıklarını koruyun. Bu ürün ayrıca 100 g'lık kavanozda da mevcuttur.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play