Fransa, Cadeilhan
...Siyah sarımsaklı organik hardalımız etlerinizi, sebzelerinizi veya soslarınızı tamamlayacaktır. Ayrıca marine işlemleriniz için de idealdir. Karakterli, ince ve güçlü bir hardal; güzel siyah sarımsak aromasıyla. Tarif fikirlerimizle ilham bulabilirsiniz. İÇİNDEKİLER Organik Fransız hardalı (organik hardal tohumları, organik alkol sirkesi, su, tuz) %90 Gers bölgesinden organik siyah sarımsak %10 SAKLAMA Oda sıcaklığında ve ışıkta saklanmalıdır. Kullanım sonrası kavanozu iyice kapatın. Açıldıktan sonra buzdolabında saklayın ve 90 gün içinde tüketin.
Martinik, Rivière-Pilote
...Bu olağanüstü sirke, Usta sirke üreticisi "Frédéric Chaix" tarafından taze sarımsak ile hazırlanmıştır. Ağızda yumuşak bir dokuya sahip olan bu sirke, yemeklerinize güçlü ve taze notalarını yansıtacaktır. Kendinizi şaşırtmaya bırakın. MÜKEMMEL UYUMLU: Salatalar, beyaz etler, balıklar, carpaccio, balık veya et tartarı, deglaze, et marinasyonu, plancha, midye, istiridye. %100 doğal: renklendirici veya yapay aroma içermez.
Tunus, Tunis
...100% doğal sarımsak aromalı elma sirkesi. Bu bileşim, her bir bileşenin özelliklerini artıran güçlü bir doğal tedavi ve sinerjik bir etkiye sahiptir. Fermentasyon: Alkol fermentasyonu Fermentasyon: Asetik fermentasyon Düzenleme Depolama alanı Şişeleme Kategoriler: Gıda ürünleri Doğal sirke Renk: açık kahverengi Asidite (asetik derece): %5 (+ 0,5%) Koku: belirgin Sarımsak: pH düşük: 2,8 Görünüm: berrak Kalan alkol: < %0,5...
Türkiye, Istanbul
...Taze istiridye mantarlarıyla yapılan, eşsiz ve gurme bir ürün – (çiftliklerimizden üretilip toplanmıştır), sarımsak, bal, elma sirkesi ve tuz. Deniz ürünleri, Asya mutfağı, salatalar, Akdeniz, Orta Doğu mutfakları veya tercih ettiğiniz herhangi bir yemekle tüketilebilir. Ayrıca, şarküteri ve gurme ürünlere harika bir tamamlayıcı ve alkollü içkiler (şarap, viski, kokteyller ve daha fazlası) veya...
Polonya, Brzozów
...su), fırınlanmış sebzeler %28 (havuç, soğan, kereviz), su, ayçiçek yağı, kurutulmuş domates %1,9, elma sirkesi, deniz tuzu, sarımsak, baharatlar ve otlar (hardal ve soya izleri içerebilir) &nbsp; <strong> Besin değerleri 100 g için </strong> enerji değeri 557kj / 133kcal, yağ 8,4g, doymuş yağ asitleri 1,1g, karbonhidrat 9,3g, şeker 2,4g, lif 3,4g, protein 3,4g, tuz 0,8g &nbsp; <strong> Kullanım </strong> ekmek sürmek için,...
Fransa, Astaffort
...BU BİR KIRSAL TEREYAĞI DEĞİLDİR. 100g Çocukluğunuzdan bir duygu geri dönecek, kırsalda yapılan bir piknikteki en lezzetli anılarınız, bu vegan tereyağı hafifçe kızartılmış bir tost üzerinde veya sebze turşusu ya da kornişon ile birlikte tadılmalıdır. İÇİNDEKİLER: hindistancevizi yağı (%35), su, soya proteinleri, organik bira mayası, mantar, hardal, kanola yağı, tuz, agar agar, organik chia unu, organik tamari, karabiber, xeres sirkesi, baharatlar, sarımsak, domates püresi, arpa misosu, soğan.
Fransa, Ham
...Organik sarımsaklı elma sirkemiz, özenle seçilmiş ve sıkılmış organik elmalardan elde edilen yüksek kaliteli elma suyuyla yapılmaktadır. Bu meyve suyu daha sonra doğal olarak fermente edilerek elma sirkesi haline getirilir. Ardından, bu sirke, olgunluk döneminde toplanan yabani sarımsak ile infüze edilir; böylece tüm lezzeti ve kendine özgü aroması yakalanır. Bu elma sirkesi altın renginde ve...
Fransa, Arles
...Bahçe Armutları ve Tropik Mangolar: bir chutney hazırlamak için oldukça uygun bir birleşim. Lezzetlerinin zarafeti, onu şık bir yemeğe eşlik etmek için ideal kılar. Malzemeler: Mango – Armut – Sarımsak – Şekerlenmiş Zencefil – Toz Köri – Tuz – Şeker – Xeres Sirkesi -...
Fransa, Saint-Jean-Pla-De-Corts
...Provence Usulü Dijon Hardalı, Taş Değirmende üretilmiştir. Ets Fallot, 1840'tan beri Bourgogne'de. İçindekiler: su, hardal tohumu, kırmızı biber, alkol sirkesi, tuz, sarımsak, paprika, aromalar, sızma zeytinyağı, baharatlar Cam 210g 190ml...
Almanya, Stegaurach
... proteini, bezelye unu), %5 bezelye proteini izolatı, BUĞDAY LIFI, alkol sirkesi, kanola yağı, kıvam artırıcı: metilselüloz; patates nişastası, BUĞDAY GLUTENİ, glütensiz YULAF TAM BUĞDAY UNU, psyllium tohum kabukları, sebze tozu (pırasa, soğan, yer kerevizi, beyaz lahana, sarımsak, havuç, domates), baharatlar, bezelye lifi, havuç suyu konsantre tozu, yemek tuzu, dekstroz, maya ekstresi, doğal aromalar.
Fransa, Paris
... sağlık açısından birçok fayda ve erdem barındırırlar. C vitamini, bakır, demir ve manganez açısından zengindirler. Genç ıspanak, ince rendelenmiş havuç, salatalık ve tuzsuz kavrulmuş yer fıstığı ile salata olarak servis edilirler. Pirinç sirkesi, limon ve portakal kabuğu, zencefil, portakal suyu, sarımsak ve tamarind ile hazırlanan bir sos ile tatlandırılır.
Fransa, Mietesheim
... peynir veya diğer hayvansal ürünler içermez. Yeşil zeytin* (43%), ayçiçek yağı*, kurutulmuş domates*, siyah zeytin* (7%), sarımsak*, deniz tuzu, zeytinyağı*, biber*, alkol sirkesi*. *: Organik tarım ürünleri...
Fransa, Cournon D'auvergne
...Ispanak* (58%), patates*, ayçiçek yağı*, pişirme suyu, kavrulmuş tam susam, soya sosu* (Su, Soya Fasulyesi*, Tuz, Alkol*, Koji (Aspergillus oryzae)), balsamik sirke* (şarap sirkesi*, pişirilmiş üzüm suyu*), limon suyu*, tuz, pirinç unu*, sarımsak*, kişniş*, zencefil*. * Organik Tarım ürünüdür - Alerjenler Vejetaryenler için uygundur Kullanım önerileri Tahıllı ekmek dilimlerinin üzerine sürmek...
İtalya, Palagonia
...İçindekiler: Yetiştirilmiş mantar %65 (Agaricus Bisporus), ayçiçeği yağı %35, asidik şarap sirkesi, tuz, değişken oranlarda doğal aromalar (nane, sarımsak, kırmızı biber tozu, pul biber, paprika). Sitrik asit, L-askorbik asit. Konteynerler: 212g/620g/1kg/3kg...
İspanya, Cox (alicante)
...Mojo picón zeytini, verdial zeytin çeşidine aittir. Aceitunas El Cortijo olarak, Kanarya Adaları'na özgü geleneksel mojo picón tarifini mümkün olduğunca korumak istedik. Bu nedenle, zeytinlerimizin sosu, su, tuz ve beyaz şarap sirkesi içeren bir temel dışında, şunları da ekledik: - Sarımsak dişleri - Acı biberler - Kimyon - Tatlı pul biber - Acı pul biber - Sızma zeytinyağı...
Fransa, Guenange
...Bu sos, çoğu yemeği zarif bir şekilde tatlandırır. Acının gücü, limon suyu ve şeker arasındaki dengeyi takdir ediyoruz; bu, mutfak yaratımlarımıza Asya derinliği katıyor. İçindekiler: Şeker, su, biber püresi (15%), sarımsak, tuz, limon suyu, stabilizatör: xantham sakızı, renklendirici (paprika ekstresi), alkol sirkesi (sülfür), koruyucu (potasyum sorbat). İngiltere'de üretilmiştir 142 Ml 6 000 (Scoville Ölçeği)...
Fransa, Saint Christol De Rodières
...Malzemeler: - Kahverengi hardal tohumları - Alkol sirkesi - Deniz tuzu - %20 bitki (fesleğen, kekik, biberiye, mercanköşk, sarımsak) - Su Kullanım önerileri: Izgara etler ve balıklarla çok iyi uyum sağlar. Izgaralarınıza, kızartmalarınıza ve kuzu etlerinize sürerek yumuşaklıklarını koruyun. Bu ürün ayrıca 100 g'lık kavanozda da mevcuttur.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play