Fransa, ACY ROMANCE
Ail, Oignon, Échalote ve Échalion ürün yelpazesinde 50 yılı aşkın bir süredir taze pazar için uzmanlaşmış olan grubumuz, 45 kalıcı çalışan ve 70 üretici-üye ile oluşmaktadır. Üreticilerimiz, Île-de-France, Champagne Ardennes, Centre-Val de Loire ve Bourgogne-France Comté bölgelerini kapsayan iki üretim havzasında 750 hektarlık bir alanı işlemektedir. Bu deneyimle, grup ürünlerini hem Fransız paz...
Fransa, Auros
...Bayonne jambonu ile rosette, doğal bağırsakta çiçekli chorizo, perche sosis, yuvarlanmış ventrèche (Fransız pancetta) ve düz ventrèche. Ayrıca pişirilmiş şarküteri ürünleri de üretiyoruz: ev yapımı sarımsaklı sosis, Espelette biberli Bask usulü pâté, ünlü büyükanneler pâté'imiz (konyak, krema ve küçük mantarlarla), pişirilmiş jambon, Béarn usulü etli kan, galabar kan ve etli brase kan, domuz ayağı terrinesi. Ayrıca, ünlü Lomo tarzı ızgara jambon ve taze sosisler gibi ızgara için marine edilmiş etler de üretiyoruz.
Fransa, Carquefou
...Soğuk Et Reyonu * Renksiz doğal chipolata 55g X6 * Renksiz otlu chipolata 55g X6 * Renksiz sosis 125g X4 * Sarımsaklı sucuk X1 * Kabuklu üst düzey haşlanmış jambon * Kabuksuz üst düzey haşlanmış jambon * 4 dilim haşlanmış rosto * Dilimlenmiş kırsal pate * Dilimlenmiş foie pate * 4 dilim haşlanmış göğüs * Eski usul tütsülenmiş göğüs Geleneksel Reyon * 5 adet sarımsaklı sucuk * Kabuksuz üst düzey haşlanmış jambon * Kabuklu üst düzey haşlanmış jambon * Haşlanmış rosto * Terin içinde kırsal pate * Kızarmış göğüs * Terin içinde foie pate * Yarım haşlanmış göğüs * Yarım eski usul tütsülenmiş göğüs...
Fransa, Layrac
... ürünleri sunma kapasitesine sahibiz. İşleyişimiz, bir zanaat işletmesinin esnekliğine sahip olmamızı sağlıyor ki bu da bir avantajdır. Bazı et ürünleri: Bourguignon, Entrecôte, Faux-filet, Bavette, Sauté de veau, Domuz pirzolası Bazı şarküteri ürünleri: Pâté de campagne, Boudin, Sarımsaklı sosis, Chorizo, Toulouse sosisi, Chipolatas, Merguez Marassé ürünlerinin izlenebilirliği, etlerimizin üretim ve pazarlama süreçlerinin her aşamasını takip etmek için oluşturulan yöntemleri kapsamaktadır. Bu sayede, bu aşamalar sırasında hijyen koşullarına uyulmasını sağlama yeteneğine sahip oluyoruz.
Portekiz, Almargem Do Bispo
...1987'den beri bütün ve parçalanmış kızarmış domuz işleme ile uğraşan bir şirketiz. Artık ev hanımlarının kullanımına uygun, pratik ve çekici yeni ambalajlarla hizmet veriyoruz. Portekiz'in Negrais bölgesine özgü tipik kızarmış domuz, vakumlu çiğ domuz, domuz jambonu, ultra dondurulmuş kızarmış domuz ve ultra dondurulmuş çiğ domuz sağlıyoruz. Ayrıca kendi markamız altında, domuz pate, sarımsaklı ve sarımsaksız morina pate gibi benzersiz ürünlerimiz de var. - Gerçek bir lezzet.
Belçika, Evergem
Vleeswaren De Baets, iki ana faaliyet alanına sahip bir firmadır: - Salam türleri, pişirilmiş etler ve pate gibi kaliteli et ürünlerinin üretimi. - Taze et ürünleri ve kendi üretimi ile uzmanlaşmış bir kasaplık. * Salam Türleri Fınkost, köylü sosis, sarımsaksız salami, sarımsaklı salami, kopenhager, bloende veya boulogne… * Pişirilmiş Sosisler Hespen sosis, dana sosis, mantar sosis, öğle yemeği sosis… * Pate Sürme pate, köylü pate, mevsim pate… * Tuzlu Ürünler Tuzlu domuz pastırması, tütsülenmiş domuz pastırması, but ham, filet d’anvers…...
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play