Almanya, Koblenz
...Alışveriş yapmayı mı seviyorsunuz? Yoksa zamanınızı doğada mı geçiriyorsunuz ve tarlalarımızda neyin ne zaman yetiştiğini mi biliyorsunuz? O zaman NATURLIEBHABER makarnalarımız tam size göre. Sert buğdaydan yapılan taze yumurta makarnalarımız ana yemek olarak veya garnitür olarak mükemmel bir lezzet sunuyor. Yaz aylarında yerel domateslerden yapılmış bir sos, soğuk kış günlerinde ise doyurucu bir ceviz pesto ile birlikte öneriyoruz. Katılın ve NATURLIEBHABER olun!
Belçika, Anderlecht
...Tamamen paslanmaz çelikten üretilmiştir. Bu makine, sert veya yumuşak buğday unu gibi hammaddelerden makarna üretimi için tasarlanmıştır; su ve/veya yumurta eklenmesiyle birlikte, yeşil makarnalar için ıspanak veya kırmızı makarnalar için domates püresi de kullanılabilir. Temel olarak, 4 kg un kapasitesine sahip bir hamur yoğurma işlevi sunar ve 170 mm genişliğinde (ayarlanabilir kalınlıkta) makarna yaprakları açma işlemi gerçekleştirir. Makine, güvenlik ve hijyen konularında geçerli ...
Fransa, Melle
...Ambalaj: - 500 gramlık torba İçindekiler: - Sert buğday unu*, Yumuşak buğday unu (Menşei Poitou-Charentes) - Taze serbest gezen yumurtalar Mavi-Beyaz-Kalp (Menşei Fransa) - Su * Alerjen bileşenler...
Fransa, Paris
...Üstün kaliteli organik sert buğday irmiği, Ardèche AOC organik kestane unu (%10), organik porcini mantar tozu (%3), organik muskat cevizi. Gluten, yumurta ve soya izleri içerir. 100g için ortalama besin değerleri: ENERJİ - 1462kj / 345kcal PROTEİN - 10,8g KARBONHİDRATLAR - 71g, bunlardan şekerler 2,1g YAĞLAR - 1,8g, bunlardan doymuş yağ asitleri 0,5g LİF - 3g Tuz - 0,02g Ean13:3701511705336 Referans:TagliatelleBioCepeChataigneFr1...
... hazırlanırken, VALFLEURI'nin Alsace makarnaları yalnızca sert buğday irmiği ve taze yumurtalardan oluşmaktadır, bu da onları benzersiz kılmakta ve kendilerine özgü özellikler kazandırmaktadır. Kalitesi ve zengin taze yumurta içeriği, VALFLEURI'nin Alsace makarnalarını gurmelerin beğenisini kazanan bir üst düzey ürün haline getirmektedir.
...Riscossa Makarna 1902'den beri. Yüksek kaliteli İtalyan ve yabancı sert buğday irmiğinden yapılan makarna, minimum %12,5 protein içerir. Pastificio Riscossa, ondan fazla ürün kategorisinde hizmet vermektedir: İrmik kuru makarna, Özel Bölgesel Makarna, Yarı taze ve el yapımı Makarna, Yumurta Makarna, Pirinç Makarna, Bronza Çizilmiş Gurme Makarna, Kırmızı Hat, Soslar, Zeytinyağı ve Sirke, Bisküvi, Un ve İrmik, Pirinç, Patatesli Gnocchi. 120 format. 80 ülkede 250 distribütör.
Avusturya, Lebring
Stangl makarnası, en iyi sert buğday, pastörize edilmiş kuru yumurta ve su ile her gün taze olarak üretilmektedir. Stangl makarnalarının sürekli kontrolü, her zaman en yüksek kalitenin sağlanmasını garanti eder.
Slovenya, Miren
Şirketimiz, kaliteli taze ve kuru makarna üretmektedir; sert buğday irmiği, tam buğday, kavrulmuş buğday, tam irmik ve karabuğday kullanıyoruz. Üretim sürecimizde yumurta, koruyucu veya herhangi bir katkı maddesi kullanmıyoruz; makarnamız yumurta intoleransı olanlar, vejetaryenler veya sağlıklı ve dengeli bir yaşam tarzı benimseyenler tarafından tüketilebilir. Ayrıca trüf, domates, ıspanak...