Yunanistan, Thessaloniki
Polonya, Warszawa, Poland
...Gouda, inek sütünden yapılan Hollanda menşeli sarı bir peynirdir. Olgunlaşmış (yarı) sert bir peynir türüdür. Ürün, sarı veya kırmızı renkte folyo ile sarılmış blok veya küp şeklinde mevcuttur. Gouda, olgunlaşma süresinin uzamasıyla güçlenen hafif bir tat ile karakterizedir. Tat, hafif, nazik ve aromatik olup, hafif ekşi veya baharatlı olabilen pastörizasyonun ince bir sonrası tadı ile birlikte...
Slovakya, Košice
... deneyimi sunar. Bu peynir, en yüksek kalite ve otantiklik sağlamak için geleneksel yöntemlerle üretilmektedir. Çok yönlü yapısı, peynir severler arasında favori olmasını sağlamakta ve lezzetli yemekler ve atıştırmalıklar için sonsuz olanaklar sunmaktadır. Trappista brick peynirinin zengin ve tuzlu tadı, herhangi bir yemeğin lezzetini artırarak, peynir koleksiyonunuzda mutlaka bulunması gereken bir ürün haline getirir.
İtalya, Martina Franca
...Il Rustico- Canestrato di mucca, yerel inek sütü ile üretilen ve 45 gün olgunlaştırılan bir peynir. Bu peynir, belirgin ama çok güçlü olmayan bir tat ile karakterizedir, bu da onu aperatifler veya öğle ve akşam yemeklerinin kapanışı için mükemmel kılar. Rustico, geleneksel yöntemlere ve doğal malzemelere göre üretilen el yapımı bir üründür. El işçiliği ve eşsiz tadı, onu İtalyan peynir geleneğinin mükemmel bir ürünü haline getirir.
...Portekiz'de ineklerimizin sütüyle el yapımı olarak üretilen D'Origem peynirimiz, diğer tüm peynirlerimiz gibi bir ay olgunlaştırılır. Yapısı yarı sert ve tadı yoğundur. Ağırlık: 0,8 kg Ağırlık: 1,2 kg...
İtalya, Fidenza
...Pecorino'ya benzer şekilde, Pastorello hafif tadı ve benzersiz dokusuyla öne çıkıyor. Aslında, yarı sert bir peynir olmasına rağmen, kesildiğinde parçalar bırakmadan yumuşak ve eriyen bir yapıya sahip.
İtalya, Dorgali
...tariflerinize yeni bir soluk katmak için harika bir tercihtir. Baharatlı ve acı tadı, makarna yemeklerinin lezzetini artırır ve carasau ekmeği veya ev yapımı ekmekle mükemmel bir uyum sağlar, geleneksel ve unutulmuş tatlar arasında bir duyusal yolculuk sunar. İster dilimlenmiş, ister parçalar halinde, ister küp küp tüketilsin, bu peynir gelenek ile yeniliğin mükemmel dengesini temsil eder ve her masaya karakter katmaktadır.
Avusturya, Wien
...Bu sayede eşsiz kremamsı kıvamı ve tatlı-yumuşak tadı ortaya çıkmaktadır. Kremser hardalımız özellikle Käsekrainer, bratwurst, Leberkäse veya Blunze ile birlikte tüketilmektedir. Ayrıca, geleneksel Brettl-Jause ile de mükemmel bir uyum sağlamaktadır. Birçok tanınmış yumuşak ve sert peynir çeşidi, Ramsa Kremser hardalı ile birlikte özel bir tat kazanır. Ödül: Vegan...
Fransa, Auros
... kaplamaz. Son kullanma tarihleri uzundur (3 ay) Kar marjları iyidir. Satışlar gerçekten önemlidir (peynir satışlarımızın %80'i) çünkü bu ürünlerin tadı olağanüstüdür. Peynir satışları, peynir olmayan bir gıda işletmesinin cirosunun %20'sine kadar temsil edebilir. SERİ Pyrénées Koyun Peyniri 4 kg DLUO 3 ay OSSAY Iraty Çiğ Süt Koyun Peyniri 4 kg DLUO 3 ay Pyrénées İnek Peyniri 3.5 kg DLUO 3 ay Koyun Peyniri 2.5 kg DLUO 3 ay Karma Koyun İnek Peyniri 3.5 kg DLUO 3 ay Karma Koyun Keçi Peyniri 3.5 kg DLUO 3 ay...
Fransa, Saint-Etienne
...Pastörize inek sütünden yapılmış mavi küflü peynir, beyaz, pürüzsüz bir dokuya sahip olup, delikler ve küfler içerir. Dokusu ince ve eriyen, sert, yapışkan olmayan bir yapıya sahiptir. Keskin tadı, mavi peynirin tipik özelliği, yemeklerinizin lezzetini artıracaktır; pizza, salatalar, soslar veya bir malzeme olarak...

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play