Kabuklu karabuğday (trigo sarraceno descascarillado), dış kabuğu çıkarılmış karabuğday tanelerini ifade eder; bu dış kabuk, yenilebilir olmayan sert b...
Spargelin Farklı Kesimleri
Spargel (Aspargus officinalis L.) dayanıklı, çok yıllık bir tarım bitkisidir; beyaz veya yeşil sürgünleri (sapları) sebze ...
Tam karkas sığır etimizi keşfedin, profesyonel kasaplar ve kaliteli et tutkunları için mükemmel. Her karkas, yumuşak ve lezzetli et garantilemek için ...
Açıklama :
Kara buğday (Fagopyrum esculentum), aynı zamanda "kara buğday" olarak da bilinir, Asya kökenli bir yıllık bitkidir. Geleneksel tahılların a...
Gıda kalitesinde N2O, gıda endüstrisinde kullanılan ve bu nedenle de doğru kaliteye sahip olan bir dinitrojen oksittir. Çünkü bu formdaki dinitrojen o...
Çeşitli Yem Arpa
Kullanım Sığır, İnsan
Karışım (%) 1
Nem (%) 12
Sınıf 1,2
Ambalaj 25 kg
Menşei SA
Model Numarası Arpa
Arpa Kahverengi
Malt Arpa Sınıf ...
Soyulmuş doğal kara buğday tohumlarından elde edilen beyaz karabuğday, hafif tadı ve zengin besin değerleri ile öne çıkmaktadır. Tohum, ısıl işleme ta...
Gıda kalitesindeki N2O, azot protoksidi olup, tahmin edebileceğiniz gibi gıda endüstrisinde kullanılmakta ve bu nedenle bu endüstri için gerekli kalit...