İtalya, Martina Franca
...Caciocavallo Piccante, bir yıl olgunlaştırılmış bir peynir olup, canlı bir acılık ve zengin aromalar ile kokularla karakterizedir. Tam yağlı inek sütü ile üretilen bu peynir, baş kısmı olan damla şeklinde bir yapıya sahiptir ve ince, pürüzsüz bir kabuğa sahiptir. Başlangıçta yumuşak olan hamur, olgunlaşma süresi uzadıkça sert ve pul pul hale gelir. Lezzeti aromatik ve hoş olup, tatlılığı olgunlaşma sürecinde acılığa dönüşecek şekilde yoğunlaşır. Bu peynir, yoğun ve unutulmaz bir tat deneyimi arayanlar için mükemmeldir.
...SCAMORZA VE CACIOCAVALLO İNEK VE SU BUDAKINDAN, BEYAZ VE SMOKED...

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play