...Doğal domuz bağırsaklarımız, taze, tütsülenmiş ve kuru sosisler için idealdir. Tek tip boyut ve şekil, tutarlılık ve minimum atık sağlar. Bağırsağımızın tamamı doğal olduğundan, tam doğru direnci sunan nazik ve sert bir ısırık sunar. Ayrıca, şeffaf oldukları için sosisinizin kaliteli malzemelerini kolayca vurgularlar. Avrupa'da satış için her türlü koyun ve domuz bağırsaklarını ihraç ediyoruz ve hızlı teslimat sağlıyoruz.
Portekiz, Santarém
...Creole sosis, Monte Safira'nın kalite ve geleneğe olan bağlılığıyla mükemmelleştirdiği eşsiz bir Portekiz sosisidir. En iyi yerel etlerden yapılan bu sosis, zengin ve kendine özgü bir tat sunan baharat karışımıyla tatlandırılmıştır; hem tuzlu hem de tatmin edicidir. Geleneksel tütsüleme süreci, ona eşsiz bir aroma katmakta ve Portekiz'in otantik tadını arayanlar için öne çıkan bir seçenek haline...
ufs.country_names.RU, Moscow
...Tepsilerimiz hermetik (kapatılmış) kaplama ile, böylece sıvı dışarı akamaz. Tepsideki nem emici peçete, paketlenmiş ürünü - etin kendisi veya kıyma - taze ve kuru tutar. Ayrıca, geniş bir çalışma sıcaklığı aralığına sahip alt termoformlama bantları da üretiyoruz - bunlar taze, tuzlu, tütsülenmiş balık paketleme, tütsülenmiş etler ve yarı mamul ürünler (sosisler, lezzetler, köfte için dondurulmuş hamurlar, lahana dolması, krep ve diğer yemekler) için kullanılır. Bizimle en iyi paketleme çözümlerine sahip olacaksınız!
... yaklaşım benimsiyoruz. UZMANLIĞIMIZ Doku Elastikiyet Emülsifikasyon Son ürünün dayanıklılığı Kuru kesim Son ürün verimi Hayvansal ürünlere alternatifler Tat Sineresisin önlenmesi Reçete maliyetinin azaltılması Son kullanma tarihinin uzatılması Üretim israfını önleme İade oranını azaltma Balık olgunlaştırma Saklama süreleri Tuzlu su / Balık enjeksiyonu Karides çubukları "surimi" Elastikiyetin stabilizasyonu Deniz ürünleri ve tatları Balık sosisleri / Sosisler Baharatlar Verim + Renk Kaplama Ranzılık Karideslerde siyah lekeler...
Belçika, Evergem
Vleeswaren De Baets, iki ana faaliyet alanına sahip bir firmadır: - Salam türleri, pişirilmiş etler ve pate gibi kaliteli et ürünlerinin üretimi. - Taze et ürünleri ve kendi üretimi ile uzmanlaşmış bir kasaplık. * Salam Türleri Fınkost, köylü sosis, sarımsaksız salami, sarımsaklı salami, kopenhager, bloende veya boulogne… * Pişirilmiş Sosisler Hespen sosis, dana sosis, mantar sosis, öğle yemeği sosis… * Pate Sürme pate, köylü pate, mevsim pate… * Tuzlu Ürünler Tuzlu domuz pastırması, tütsülenmiş domuz pastırması, but ham, filet d’anvers…...
Birleşik Krallık, Preston
... yiyeceklerinden çok daha fazlası var. Data Steps'in ürün yelpazesi iki temel kategoriye ayrılmaktadır - "Donmuş" ve "Kuru" ürünler. Donmuş ürün yelpazesi, Donuzda Donmuş ve Tavaya Hazır balıklar, Patates, Et Ürünleri, Sosisler, Hamburgerler, Tavuk Filetoları ve Biftekler, Tuzlu Ürünler, Kebaplar ve geniş bir Pizza Ürünleri yelpazesini içermektedir. İşin kuru tarafı, konserve ve kuru sebzeler, yemeklik yağlar...

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play