...Fiyonk Makarna
Gramaj:500 gr.
Pişme Süresi:8 - 10 Dakika
İçindekiler:Anadolu Amber Durum Buğdayı İrmiği, saf su.
Koli İçi Adedi:20
Raf Ömrü:2 Yıl
100 g PİŞMEMİŞ MAKARNANIN BESİN ÖĞELERİ
Enerji 358 kcal
Protein 10.5 g
Yağ1 g
Doymuş Yağ 0.3 g
Trans Yağ0
Kolesterol0
Karbonhidrat 77g
Toplam Şeker 2.63 g...
... dokunuş katar ve makarnanın dokusunu iyileştirir. Klasik marinara sosuyla, taze sebzeler ve otlarla karıştırıldığında veya doyurucu tahıl kaselerine dahil edildiğinde, bu kırmızı mercimek spagetti iplikleri sağlıklı ve çok yönlü bir seçimdir. Ayrıca, tüm ürünlerimiz gibi, organik ve vegan dostudur, bu da sağlıklı ve vicdan rahatlatıcı bir yemek deneyimi sağlar.
Servis boyutu: 100g
Enerji içeriği: 1537kj / 361,9 kcal
Toplam yağ: 0,59g
Doymuş yağ: 0,16g
TOPLAM KARBONHİDRAT: 69,56g
Şekerler: 2,42g
Lif: 3,41g
Protein: 19,18g
Tuz: 0,03g...
...Makarna, yenilikçi bir üründür. Dört çeşit tahıldan, yani Durum Buğdayı, Yulaf, Arpa ve Çavdar'dan oluşan benzersiz bir tarifle yapılmıştır. %7 lif içermektedir (normal grup A makarnanın iki katı).
Yavaş salınan karbonhidratlar sayesinde, makarna kilo vermeye yardımcı olur. Makro ve mikro besin maddelerinin artan hacmi, enerji seviyenizi artırmaya yardımcı olur.
Modern ekipman, tamamen...
...Geleneksel ürünle kalite açısından hiçbir fark yoktur.
Hazır ürünler, iyi bir parlaklık, renk, sağlamlık, saydam yüzey sergilemekte ve kaynatıldıklarında hacimlerini artırmaktadır. İyileştirici, su emilimini artırır ve işleme sırasında hamur özelliklerini iyileştirir. Bu iyileştirici ile yapılan ürünler, birbirine yapışmadan pişirilir ve hoş bir koku ve tada sahiptir. Hazır makarna ürünleri daha kısa sürede haşlanır ve dağılmaz. Teknolojik süreç süresi kısalır ve enerji tüketimi azalır. Üretim fabrikasında kurutma süresi kısalmaktadır.
...Spagetti, herkesin bayıldığı vazgeçilmez makarna çeşitlerinden biridir. Spagettimiz %100 kaliteli sert buğday irmiğinden üretilmektedir.
KATEGORİLER: Gıda Tarım Makarna Gıda Makarna Uzun
Mevcut Ağırlık: 500 g ve 1 kg
Mevcut Çaplar: 1 mm, 2 mm ve 3 mm
Pişirme Süresi: 8 dk
Karton Başına Ağırlık: 12 kg
Enerji Değeri: 350 kcal
Protein: > 10,5 g
Karbonhidrat: < 75 g
Yağ: < 2,5 g
Nem: < 13 %
Kül Oranı: < 1,1 %...
...Karabuğday makarnası neden sizin için iyidir? Yüksek kan basıncını ve kötü kolesterol seviyelerini düzenlemeye, şeker seviyelerini dengelemeye, safra kesesi iltihabından korumaya ve vücuda fayda sağlamaya yardımcı olabilir.
Besin değerleri: 100 g
Enerji değeri: 1534 kJ / 362 kcal
Yağ Doymuş yağ asitleri: 2,2 g 0,45 g
Karbonhidratlar Şekerler: 73,1 g <0,3 g
Proteinler: 12,4 g
Tuz: 0,1 g*...
... getirilmiştir. Pirinç makinesi artık tam otomatik olarak makarna, spagetti, tas kebabı vb. (ve hatta bazı tatlı çeşitleri) üretebilirken, çorba makinesi çorba çeşitlerinin yanı sıra birçok sıvı yiyecek üretebilir ve isteğe bağlı olarak geniş bir "sütlü tatlılar" yelpazesi üretebilir. Mühendislerimiz gıda endüstrisinde uzmanlaşmış kişilerdir. Sürekli olarak sektörü takip eden yetenekli ve vizyoner insanlardır. Uzmanlarımız, ürün yelpazemizdeki makineleri sürekli olarak geliştirmek için çaba göstermektedir.