...Spagetti Makarna Gramaj:500 gr. Pişme Süresi:8 - 10 Dakika İçindekiler:Anadolu Amber Durum Buğdayı İrmiği, saf su. Koli İçi Adedi:20 Raf Ömrü:2 Yıl 100 g PİŞMEMİŞ MAKARNANIN BESİN ÖĞELERİ Enerji 358 kcal Protein 10.5 g Yağ1 g Doymuş Yağ 0.3 g Trans Yağ0 Kolesterol0 Karbonhidrat 77g Toplam Şeker 2.63 g ...
...Spagetti - Makarna KG fiyatı: 5,5€/KG dökme Enerji: 1472 Kj/100g • 348 kcal/100g Protein: 12,3g/100g Karbonhidrat: 67,4g/100g ŞEKERLER: 5,8g/100g Yağ: 1,83g/100g Doymuş yağ asitleri: 0,4g/100g Tuz: 0,03g/100g Ağırlık: 0,350 kg...
Slovenya, Krmelj
... dokunuş katar ve makarnanın dokusunu iyileştirir. Klasik marinara sosuyla, taze sebzeler ve otlarla karıştırıldığında veya doyurucu tahıl kaselerine dahil edildiğinde, bu kırmızı mercimek spagetti iplikleri sağlıklı ve çok yönlü bir seçimdir. Ayrıca, tüm ürünlerimiz gibi, organik ve vegan dostudur, bu da sağlıklı ve vicdan rahatlatıcı bir yemek deneyimi sağlar. Servis boyutu: 100g Enerji içeriği: 1537kj / 361,9 kcal Toplam yağ: 0,59g Doymuş yağ: 0,16g TOPLAM KARBONHİDRAT: 69,56g Şekerler: 2,42g Lif: 3,41g Protein: 19,18g Tuz: 0,03g...
Tunus, Tunis
...Spagetti, herkesin bayıldığı vazgeçilmez makarna çeşitlerinden biridir. Spagettimiz %100 kaliteli sert buğday irmiğinden üretilmektedir. KATEGORİLER: Gıda Tarım Makarna Gıda Makarna Uzun Mevcut Ağırlık: 500 g ve 1 kg Mevcut Çaplar: 1 mm, 2 mm ve 3 mm Pişirme Süresi: 8 dk Karton Başına Ağırlık: 12 kg Enerji Değeri: 350 kcal Protein: > 10,5 g Karbonhidrat: < 75 g Yağ: < 2,5 g Nem: < 13 % Kül Oranı: < 1,1 %...
ufs.country_names.RU, Varna Village
...Makarna, yenilikçi bir üründür. Dört çeşit tahıldan, yani Durum Buğdayı, Yulaf, Arpa ve Çavdar'dan oluşan benzersiz bir tarifle yapılmıştır. %7 lif içermektedir (normal grup A makarnanın iki katı). Yavaş salınan karbonhidratlar sayesinde, makarna kilo vermeye yardımcı olur. Makro ve mikro besin maddelerinin artan hacmi, enerji seviyenizi artırmaya yardımcı olur. Modern ekipman, tamamen...
Bulgaristan, Plovdiv
...Geleneksel ürünle kalite açısından hiçbir fark yoktur. Hazır ürünler, iyi bir parlaklık, renk, sağlamlık, saydam yüzey sergilemekte ve kaynatıldıklarında hacimlerini artırmaktadır. İyileştirici, su emilimini artırır ve işleme sırasında hamur özelliklerini iyileştirir. Bu iyileştirici ile yapılan ürünler, birbirine yapışmadan pişirilir ve hoş bir koku ve tada sahiptir. Hazır makarna ürünleri daha kısa sürede haşlanır ve dağılmaz. Teknolojik süreç süresi kısalır ve enerji tüketimi azalır. Üretim fabrikasında kurutma süresi kısalmaktadır.
Litvanya, Kaunas
...Karabuğday makarnası neden sizin için iyidir? Yüksek kan basıncını ve kötü kolesterol seviyelerini düzenlemeye, şeker seviyelerini dengelemeye, safra kesesi iltihabından korumaya ve vücuda fayda sağlamaya yardımcı olabilir. Besin değerleri: 100 g Enerji değeri: 1534 kJ / 362 kcal Yağ Doymuş yağ asitleri: 2,2 g 0,45 g Karbonhidratlar Şekerler: 73,1 g <0,3 g Proteinler: 12,4 g Tuz: 0,1 g*...
... getirilmiştir. Pirinç makinesi artık tam otomatik olarak makarna, spagetti, tas kebabı vb. (ve hatta bazı tatlı çeşitleri) üretebilirken, çorba makinesi çorba çeşitlerinin yanı sıra birçok sıvı yiyecek üretebilir ve isteğe bağlı olarak geniş bir "sütlü tatlılar" yelpazesi üretebilir. Mühendislerimiz gıda endüstrisinde uzmanlaşmış kişilerdir. Sürekli olarak sektörü takip eden yetenekli ve vizyoner insanlardır. Uzmanlarımız, ürün yelpazemizdeki makineleri sürekli olarak geliştirmek için çaba göstermektedir.

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play