...Yerel tahıllardan elde edilen spelt, Polonya mutfağında uzun yıllardır bilinen ve kullanılan bir malzemedir. Uzun bir süre unutulmuştu, ancak şimdi yeniden popülerlik kazanıyor. Spelt, haşlandıktan sonra veya çiğ olarak tüketilir. Süt, yoğurt ve meyve ile birlikte eklenir.
...Dinkel lapası deneyin veya lezzetli kekler yapın. Dinkel tam buğday gevreklerinin ne kadar çok yönlü olduğunu görünce hayran kalacaksınız. Deneyin ve bir KEŞFİ Çİ olarak kendinizi geliştirin! Malzeme: %100 Dinkel tam buğday gevreği (Ur-Buğday).
...Firma DİAMANT LTD, LLC tarafından TU U 15.6-13929625-001:2011'e göre üretilen anında nazikçe kesilmiş buğday flakeleri «Spelt».
Üretim için, iki kez temizlenmiş tam tahıl spelt buğdayı kullanıyoruz, bu da bitmiş üründe un filmlerinin bulunmasını ortadan kaldırıyor.
Çok nazik öğütme ve buharlama modlarının kullanılması, üründeki yararlı besin maddelerinin maksimum miktarını korumaya yardımcı...