Cirav Gida situated in Industrial Zone of Arsin Region in Trabzon Province is one of the leading industrial complex in processing and exporting hazelnut products. Our factory and work team together with our flexible production line is dedicated to supply the best quality of products by addressing to the needs and specifications of each customer’s unique requirements which enables us to successfull...
Türkiye, Istanbul
Türkiye, Izmir
... dozajlama Zaman ayarı Çift hızlı ve güçlü motor Gıda ile temas eden tüm yüzeyler 304 kalite paslanmaz çelikten üretilmiştir Ağırlık: 840 KG Kapasite: 150 KG Yükseklik: 1520 mm Genişlik: 1150 mm Derinlik: 2100 mm Kova Çapı: 1000 mm Gerilim: 380V – 50 HZ Motor gücü: 7,5-11 KW KOVA DERİNLİĞİ: 490 mm...
... dengeler ve enerji sağlar. Fındık, çiğ, kavrulmuş ya da işlenmiş formlarda tüketilebilir. Ayrıca çikolata, tatlılar, fındık ezmesi gibi pek çok gıdanın içinde yaygın olarak kullanılır. Dünya fındık piyasasında Türkiye’nin yanı sıra İtalya ve ABD gibi ülkeler de önemli yer tutar. Fındık üretimi için en uygun koşullar, nemli ve ılıman iklimlerdir. Karadeniz’in kendine has iklimi, bu değerli ürünün yetişmesine olanak sağlar. Fındığın ekonomik değeri yüksektir ve özellikle Türkiye ekonomisine önemli katkılar sunar. Hem iç piyasa hem de ihracat açısından stratejik bir tarım ürünü olarak kabul edilir.
Türkiye, Istanbul
...Çiğ kaju fıstığı, kremalı ve çeşitli yemekler için çok yönlü.
Türkiye, Osmangazi / Bursa
...Çiğ Köfte Lavaşı - Tartar Alaturca için Lavash...
...2019-2020 Sezonu Ekim ayında henüz yeşilken ve polifenol miktarı en yüksek seviyede iken hasat edilen Aydın Bölgesi YAMALAK SARISI(YAMALAK KABASI) türü zeytinlerinden üretilmiştir. Asitlik değeri en çok %0,2'dir. En çok 22C'de soğuk sıkım yapılmıştır. Sabahları çiğ tüketim için uygundur. Polifenol değeri:450 mg/kg Meyvemsilik: 5 Acılık:5 Yakıcılık: 5.5 Kokusu: Yeşil çay, kekik, elma, deveci armudu, çimen çağrıştırır. Tazeliğini daha uzun süre koruyabilmesi amacı ile filtreli olarak satışa sunulmaktadır...
Türkiye, Istanbul
... başta olmak üzere pişmaniye grupları; unlu mamuller; helva grubu; geleneksel tatlarımızdan olan incir, kayısı, kuruyemiş grupları; toz içecek grupları; reçel, tahin, pekmez grupları; köfte-tavuk harçları ve çiğ köfte setleri gibi yüzlerce çeşidi bünyesinde barındırmaktadır.
...çörekotu macunu, zencefil macunu, harnup macunu, gingo biloba macunu gibi çeşitleri sayabiliriz. Günlük toplam kapasitesi 5000 adet 400gr kavanoz olan firmamız, bunun üzerine de çıkabilme gücüde vardır. Aynı zamanda müşterilerimizin talepleri doğrultusunda dış tedarik sonucunda birçok ürünleride satış ve hizmete sunmaktayız. çiçek balı, çam balı, hurma pekmezi, üzüm pekmezi, harnup pekmezi, kayısı pekmezi, zeytinyağ, sirke, çiğ süt, peynir çeşitleri gibi bir çok ürünleride satışını yapmaktayız.
Türkiye, Istanbul
... yılında ilk franchise hizmetin veren Sosyete Cig Kofte, durust, ilkeli ve temiz ticareti nedeniyle, bugün itibariyle 400 şubeli bir cig kofte markasina uretim yapmaktadir. Ayrica cozum ortagi oldugu musterilerine verimlilik ve karlilik saglamayi hedeflemektedir. Aynı nedenle ana ürün olan çiğ köftenin yanı sıra lavas,tortilla,kunefe,nar eksisi gibi urunlerle bayilerinin kar marjini artirmak için destek vermektedir.
Aslında A-S Kurukahvecisi’nin tarihsel yolculuğu 1912 yılında büyük dedemiz Celal Sevgil’in Demirci ilçesinden Akhisar’a göç etmesiyle başlamış… 1912 yılında Akhisar’a göç eden Celal Çavuş önce tütüncülük yapmış sonra da Çınarlı Kapı Mevkiinde kıraathane açmış… O tarihlerde kahve, İzmir’den belediyenin aracı ile getirilir ve kıraathanelere çiğ kahve olarak pay edilirmiş. Zamanın Belediye Başkanı...
...Ekolojik Ürünler Doğrudan Çiftçiden Kabuklu Fındık Kabuksuz, Çiğ Fındık Çekirdekleri Kavrulmuş Fındık Çekirdekleri İşlenmemiş Organik Bal Çiçek Balı Çam Balı Waldmeister Şirketi, Avrupa ve Asya pazarlarına en yüksek saflık ve kaliteye sahip bal tedarik etmektedir. Arıcılarımız, Anadolu'nun dört bir yanında çiçek arayışında göçebe bir döngü içinde hareket etmekte ve genetiği değiştirilmiş...
Türkiye, Istanbul
...Mehmet Akıncı 30 yıllık tecrübesine dayanarak Lagash ismiyle yepyeni bir çiğ köfte www.lagash.com.tr markası oluşturmuştur. Böylece sektörün gelişmesine vesile olmuştur. Adıyamanlı Mehmet Usta'nın hikayesi 1994 yılında başlamıştır. Mehmet Akıncı çiğ köftede et yerine ceviz içi, badem içi ve fıstık gibi çeşitli ürünler kullanarak farklı bir sos icat eder. Böylece bugün hem sağlıklı hem de gıda...

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play