Türkiye, Bursa
...Yüksek kalitede natürel sızma zeytinyağı. Menşe: Türkiye, Sıkma yöntemi: Soğuk Sıkım, Asit Oranı: %5-6, Ambalaj: Cam şişeler, pet şişeler, teneke, Uygulama: Direk Tüketim, yemekler, salatalar.
... rafinasyonu teknolojik yeterlilik ve güvenilirlik gerektiren çok kritik bir süreçtir. Doğrudan tüketilemeyen, yüksek asitli ve duyusal kusurlara sahip olan ve “ham veya lambalı zeytinyağı” olarak sınıflandırılan tüm zeytinyağının yenilebilir olabilmesi için rafine edilmesi gerekmektedir. Emir Zeytinyağı, gıda sektöründeki güçlü konumunu kurumsal yönetim yaklaşımına, nitelikli ve özverili iş gücüne, yenilikçiliğe ve sürekli gelişime borçludur. Şirketin kısa ve uzun vadeli planları arasında dünya pazarlarındaki konumunu güçlendirmek, üretim kalitesini ve verimliliğini artırmak yer alıyor.

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play