Türkiye, Samsun
...Vücudu kolayca soyulabilen, gümüş renkli, ince ve yuvarlak pullarla kaplıdır. Çok lezzetli ve sağlıklı bir balıktır. Çeşitli vitaminler ve mineraller içerir. Potasyum, kalsiyum, fosfor, magnezyum, iyot, çinko, D, A ve B vitaminlerini içerir. Türk somonu protein açısından zengindir. Kesim Tipi: Derisi Soyulmuş Fileto D-düzeltme Boyut Aralığı: 450 - 900 / 900 - 1.300 G Saklama Yöntemi: Dondurulmuş IQF Satış: Toptan Ambalaj Yöntemi: 3 Kg Karton kutu, %10-20 Glazür ile Üretim Yeri: Karadeniz, Samsun Türkiye...
...DONDURULMUŞ SOMON...
Türkiye, Elazig
Türkiye, Izmir
... unu, Balık yağı, Ayçiçeği tohumu küspesi, Tavuk unu, Buğday gluteni, Taze ve Dondurulmuş balık tedariği; Çipura, Levrek, Sardalya, Hamsi, Alabalık, Somon, karides, kalamar , Deniz patlıcanı, Deniz kestanesi, kefal yumurtası (bottarga) Fresh and Salted...
...Firmamızın temeli olan bir diğer firmamız aile işletmesi olarak 1990 yılında Konya'nın Beyşehir ilçesinde kurulmuştur. Zaman içerisinde lojistik ve diğer avantajları sebebiyle Aydın ilinde fabrika kurulmuştur. Şu anda 35 işçi ile çipra, levrek, uskumru, somon, hamsi, alabalık işlenmekte ve dondurulmuş halde pişirmeye hazır ürünler elde edilmektedir.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play