...GÜL YAĞI
Botanik adı: Rosa damascena
Olfaktif aile: Çiçeksi
Kullanılan parça: Taç yaprakları
Üretim yöntemi: Hidro distilasyon
Menşei: Türkiye
Olfaktif tanım: Çiçeksi, gül kokulu, sıcak
Ana bileşenler: Sitronellol, Nerol, Geraniol, Stearopten
Durum: %100 Saf & Doğal
CAS: 90106-38-0
FEMA: 2989...
...Evinizin her odasına bunu sıkarak güllerin arasında yürüyormuş gibi bir his yaşayın.
Bir gülün yaprakları gibi, bu uçucu yağ spreyi, yumuşatıcı özellikleriyle havayı yumuşatacak,
huzur verici bir ortam yaratacaktır.
Rosy – kalıcı ve sürekli koku
Ürün Ağırlığı: 400 ml / 13,52 oz
Kutu İçeriği: 24 Adet
Brüt Ağırlık: 10.00 KG
Net Ağırlık: 9.6 KG
Kutu Genişliği: 62 CM
Kutu Boyutu: 26 CM
Kutu Yüksekliği: 41 CM...
...100% doğal ve biyobozunur gülyaprakları. Gül Damascena'nın üreticisiyiz, güllerin şehri Isparta'dayız. Isparta, gül ve gül Damascena'nın en iyi üreticilerinden biridir. Scent Wind ile, kurutulmuş gül yapraklarını doğrudan üreticiden satın alabilirsiniz. Gül üreticisi olarak toptan gülyaprakları satıyoruz.
...Sabunal markasının en yeni ürünü olan Defne & Gül sabunu, soğuk yöntem ile üretilmiş bir doğal sabundur. Sabunun içeriğindeki defne ve gül özleri sayesinde cildinizin nem dengesini korurken aynı zamanda doğal bir temizleme sağlar.
Defne yaprakları, antioksidanlar açısından zengin bir kaynak olup cildinizi zararlı serbest radikallere karşı korur. Ayrıca, defne yapraklarının içeriğindeki uçucu...
...rizomlu, çok yıllık ve verimli topraklarda yetişen bir bitkidir. Yaz aylarında büyüyen bitkinin soluk sarı çiçekleri vardır. Kışın bitkinin çiçekleri dökülür, ancak baharda yeniden açar. Yaprakları 4 ila 6 adet, aynı boğumdan dairesel olarak çıkar. Ayak botunun en olası anavatanı Anadolu'dur. Ancak doğal olarak Kafkasya, İran, Orta Batı Asya ve Himalayalar'a yayıldığı görünmektedir. Kırmızı renk için en önemli boya bitkisi olan kök bot, yüzyıllardır yetiştirilmektedir.
... üretilmektedir. Ürünlerimizin içinde kimyasal yada sentetik olan, kıvam vericiler, koruyucular, lezzet verici aromalar, glikoz, mısır şurubu, suni tatlandırıcılar, gıda boyası, renklendiriciler vb. katkı maddeleri bulunmaz. Örneğin güllü lokumu gülyaprakları ile lezzetlendirir, pancar ile renklendiririz. Yeşil tonları çimenden elde edilen organik gıda renklerinden, sarı tonlarını safrandan elde...