No results

Sonuç bulunamadı
"jambon üretim hatları"

Ürün için "jambon üretim"
İber Jambonu
İspanyol prosciutto, vahşi ortamda yetiştirilmiş ve meşe palamudu ile beslenmiştir.
Haşlanmış Jambon
En iyi seçilmiş taze butlardan üretilen "Prosciutto cotto", çiçek baharatlarının kaynatılmasıyla nazikçe aromalandırılmıştır. Bu geleneksel uygulama...
İber Cebo Jambon 50% – İber Çiçeği - JAMBONLAR VE PALETLER
Uzun ve stilize edilmiş parça, ince kamıştan yapılmıştır. Canlı bir renge, hafif bir tada, olağanüstü bir aromaya ve mermerleşmiş yağa sahiptir. El y...
Et Endüstrisi
1. Kombine Temizleyici ve Dezenfektan Z/4Alkalin temizleyici & dezenfektan, yüksek klor içeriği sayesinde ekipmanları, aletleri ve tesisleri hızla...
Tuzlu domuz pastırması
Tuzlu domuz pastırması veya tuzlu domuz karnı, Monte Safira'nın mükemmelleştirdiği geleneksel bir Portekiz lezzetidir. En kaliteli yerel etlerden yapı...
Iberico Morcon Extra - Aljomar - Jambonlar ve Sosisler
100% meşe palamudu ile beslenen İberik domuzlarının soylu etleri, tahıllar ve otlar gibi doğal ürünlerle beslenmiştir. Ağırlık: 1 Kg...
Jambon - Domuz Eti
Jambon - Domuz Eti...
Kendin Hizmet Ürünleri - Kendin Hizmet Ürünleri
Gran Baden Baden Gran Frankfurt Gran Krakauer Viyana Sosisleri Baconlı Frankfurt Frankfurt Sandviç Bratwurst Gran Bratwurst Thüringer Frankfurt toptan...
SERRANO JAMBON REZERV SEÇİMİ - TAZE ÜRÜNLER
SERRANO JAMBON REZERV SEÇİMİ - TAZE ÜRÜNLER Referans: 3611 AĞIRLIK: 8-8,5 Kg...
Parma Jambonu - Kemsiz Parma Jambonu
Kemiksiz Prosciutto di Parma için agresif fiyat...
Yerel olgunlaşmış prosciutto
İtalyan domuzlarının tuzlanmış butlarından elde edilir, derisiyle kaplı kısımlarında nemli tuz, yağsız kısımlarında ise kuru tuz, karabiber, sarımsak ...
Nitrit Tuzsuz Üst Düzey Beyaz Jambon
7,5 kg, DLC 30 gün Yerel el yapımı. Giderek artan bir talep. Bu jambon, sebze suyunda pişirilmiştir; bu da ona lezzet katmakta ve ürünü koruyucu madd...
Ürün için "jambon hatları"
İber Jambonu
İspanyol prosciutto, vahşi ortamda yetiştirilmiş ve meşe palamudu ile beslenmiştir.
Haşlanmış Jambon
En iyi seçilmiş taze butlardan üretilen "Prosciutto cotto", çiçek baharatlarının kaynatılmasıyla nazikçe aromalandırılmıştır. Bu geleneksel uygulama...
Domuz sırtı
Monte Safira'nın Domuz Filetosu, markanın kalite ve geleneğe olan bağlılığını örnekleyen birinci sınıf bir domuz filetosudur. En iyi yerel etlerden te...
Yarım et kaburgalar
Yarım et kaburgaları, et tutkunları için popüler bir seçimdir ve yemeklerinizi zengin bir tat ve yumuşak bir doku ile zenginleştirir. Bu kaburgalar, k...
Jambon - Domuz Eti
Jambon - Domuz Eti...
Çiğ Deri Tavuk
Bileşim: tavuk %32, sığır derisi %60, nişasta %4, gliserin %1.8, tuz %0.1, sorbitol %2, potasyum sorbat %0.1 Analitik Bileşenler: Ham protein: %61, ya...
Tel Köprüler
Tel köprüleri ve tel dirençleri, çıplak, kalaylı, gümüş kaplamalı, boyalı ve izole edilmiş tellerden üretilmektedir. İzolasyon malzemesi olarak PVC, P...
Pirinc
Zımparalama, ön ve yüksek parlaklıkta parlatma, kromlama ve matlaştırma bizim ustalık alanlarımızdır. Küçük parçaların zımparalanması ve parlatılması...
Masif Levhalar
Masif levhalar, akrilik cam (PMMA) veya polikarbonattan yapılmış cam benzeri plastik levhalardır. Masif levhalar (düz paneller), cam karşısında birço...
Yönlendirilmiş Teller
Şirketimizin özel teklifi, 0,8 – 4,50 mm tel kalınlığı aralığında, çeşitli malzemelerden yapılmış yuvarlak tellerin düzeltilmesidir; maksimum uzunluğu...
Düz Çubuk
Sonsuz montaj için mat bağlantıları ile kombinasyon halinde çok iyi uygundur. Özellikler: - Özellikle yüksek stabilite için 15 x 6 mm kalın yatay düz...
Kızarmış sığır eti
Bife Angosto Striploin Lomo Bajo Faux Fillet Contro Filetto Herkunat: Arjantin, Uruguay, Brezilya, Avustralya, İrlanda ve Polonya Saklama sıcaklığı: ...

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play