... aroması ve genizde yakıcılık özellikleri ön plandadır. ANALİZ SONUÇLARIMIZ Asit Oranı : Maksimum % 0,7 Doymuş Yağ : 17,45 Gr. (100 Gr.) Enerji : 898 Kcal (100 ML) Protein : % 0,01 Deren DURU Naturel Sızma Zeytinyağının, diğer yağlardan farkı nedir? Asit Oranı düşüktür. (Asit Oranı % 0,7 ) Sıkımda yalnızca elle toplanan ağaç zeytinleri kullanılır, dip zeytini karıştırılmaz. Toplanan zeytinler...
Neden Tavşan Eti ? Beyaz etler grubundan olan tavşan eti,diğer et çeşitlerine göre, yüksekprotein, demir, amino asit ve C vitamini oranına sahipken düşük yağ, ürik asid, kollestrol, sodyum ve kalori oranına sahip bir ettir. Tavşan eti proteinler, mineraller ve vitaminler açısından çok zengindir. 200 gram tavşan etinde ortalama 30-35 gram protein bulunmaktadır Tavşan etinin insanları zayıflatma...
... halinde kimyasal bir süreçte şasiye daha sonra pastörize edilir. Yumurta kabuğu yaklaşık 5,5 g'dır ve ortalama kalınlığı 280 - 400 betweenm arasındadır. Yumurta kabuğunun önemli kısmı% 95,1 mineral,% 3.3 ile protein ve% 1.6 oranında su ile temsil edilmektedir. Toplam ağırlığın% 37.3'ü ile kalsiyum ana mineral bileşenidir (çoğunlukla kristalli formda mevcut kalsiyum% 93,6 ile kalsiyum karbonattır (CaCO3), bunu kalsiyum trifosfat (% 0.8) ve magnezyum karbonat). Öte yandan, yumurta kabuğu toksik elementleri içermeyen bir avantajı vardır.