Türkiye, Istanbul
... aroması ve genizde yakıcılık özellikleri ön plandadır. ANALİZ SONUÇLARIMIZ Asit Oranı : Maksimum % 0,7 Doymuş Yağ : 17,45 Gr. (100 Gr.) Enerji : 898 Kcal (100 ML) Protein : % 0,01 Deren DURU Naturel Sızma Zeytinyağının, diğer yağlardan farkı nedir? Asit Oranı düşüktür. (Asit Oranı % 0,7 ) Sıkımda yalnızca elle toplanan ağaç zeytinleri kullanılır, dip zeytini karıştırılmaz. Toplanan zeytinler...
Türkiye, Kayseri
Neden Tavşan Eti ? Beyaz etler grubundan olan tavşan eti,diğer et çeşitlerine göre, yüksek protein, demir, amino asit ve C vitamini oranına sahipken düşük yağ, ürik asid, kollestrol, sodyum ve kalori oranına sahip bir ettir. Tavşan eti proteinler, mineraller ve vitaminler açısından çok zengindir. 200 gram tavşan etin­de ortalama 30-35 gram protein bulunmaktadır Tavşan etinin insanları zayıflatma...
... halinde kimyasal bir süreçte şasiye daha sonra pastörize edilir. Yumurta kabuğu yaklaşık 5,5 g'dır ve ortalama kalınlığı 280 - 400 betweenm arasındadır. Yumurta kabuğunun önemli kısmı% 95,1 mineral,% 3.3 ile protein ve% 1.6 oranında su ile temsil edilmektedir. Toplam ağırlığın% 37.3'ü ile kalsiyum ana mineral bileşenidir (çoğunlukla kristalli formda mevcut kalsiyum% 93,6 ile kalsiyum karbonattır (CaCO3), bunu kalsiyum trifosfat (% 0.8) ve magnezyum karbonat). Öte yandan, yumurta kabuğu toksik elementleri içermeyen bir avantajı vardır.

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play