...Şeker, yağsız süt tozu, peynir altı suyu tozu, asit düzenleyici (sitrik asit, askorbik asit), stabilizatörler (karboksimetil selüloz, guar sakızı), natürel benzer elma aroması, renklendirici (sade karamel tartrazin, indigo karmen, klorofil, zerdeçal) Hazırlık 3 lt süt, 500 gr şeker ve 500 gr dondurma karışımını karıştırın ve ardından 10 dakika bekletin. Sonra tekrar karıştırın ve yumuşak dondurma makinesine koyun. Not: Daha yoğun bir dondurma elde etmek için karışımı tekrar karıştırın ve ardından dondurma makinesine koyun.
Türkiye, Istanbul
... zenginleştirilmiş yumuşak, nemlendirici sabunlar cildin doğal dengesini korurken derinlemesine bir temizlik sağlar. Gıda Takviyeleri: Genel sağlığı desteklemek için kolajen infüzyonlu besin takviyeleri. %100 Saf Bitkisel Yağlar: Cilt, saç ve genel sağlık için çeşitli faydalar sunan güçlü bitkilerden elde edilen doğal yağlar. Dermoten'de kalite ve güvenlik en önemli önceliklerimizdir. İstanbul, Türkiye'deki...
...Sugabee Şekerleme 2010 yılında Ankara'da şekerleme üretimi ile faaliyetine başlamıştır. Yıllık 15.000 ton sert şekerleme ve yumuşak şekerleme üretim kapasitesine sahip olup ; AIB, BRC, FSSC22000 gibi global gıda standartlarına göre dizayn edilmiş yenilikçi bir firmadır. Türkeye'nin önemli şekerleme ihracatçılarından biri olan firmamız 40'a yakın ülkeye ihracat yapmaktadır. Firmamızın ana ürün grupları; lolipop şekerleme, bonbon şekerleme, toffee karamel şekerleme, chewy şekerleme olup, müşteri-pazar taleplerine göre ürün çeşitliliğini her daim arttırmaktadır.
...MOZAIK Ltd Şti, Türkiye'nin Konya şehrinde bulunan, insan ve hayvan gıdası için tahıl işleme ekipmanları üreten ve tedarik eden bir firmadır. Aşağıdaki tarımsal gıda zincirlerinde anahtar teslim tam işleme süreçleri sunuyoruz: - Yumuşak buğday ve mısır unları için un değirmenleri, - Sert buğday ve mısır için irmik fabrikaları, - Tahıl depolama siloları, - Tahıl tohumlarının temizlenmesi...
Türkiye, Izmir
... aynı lezzete ulaşması prensibimizdir. “Tamamen hijyenik koşullarda üretim yapan, üretim sürecinin her aşaması gıda güvenliği anlayışına uygun, doğaya ve tüketiciye saygılı, en son teknolojinin olanaklarından yararlanan kuruluş olma özelliğimizi korumak, gıda güvenliği politikamızın vazgeçilmez önceliğidir.” Lezzet… Yoğun bitter çikolata içeren nemli ve yumuşak bir iç yapı, üzerinde hafif kıtır...
ŞİRKETİMİZ 1991 YILINDAN BU YANA ŞEKERLEME VE COCOLİN ÜRETİMİ ÜZERİNE CALISMALARINI SÜRDÜRMEKTEDİR.ÜRETİMİMİZ SERT SEKERLEME(BONBON),YUMUSAK SEKERLEME(SOFT CANDY),KOKOLİN(COCOLİN) OLMAK ÜZRE 3 ANA KONU ÜZERİNEDİR.KONUMUZDA UZMAN OLDUĞUMUZU DÜŞÜNÜYOR HER YENİ GÜN YENİ ÜRÜNLERLE TÜKETİCİMİZLE BULUŞUYORUZ...MARKALARIMIZ;AGNELLA: SOFT CANDY MARİSELLA:COCOLIN(Rice Crispy Cream Filled)ELENOR:BATON COCOLINNAPOLİNE: KARE COCOLINUNALLAR BONBON SERT ŞEKERLER(HARD CANDY)...

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play