...donmuş sebze karışımı...
...25 KG Kraft Torba. Kullanım Amacı Sudem Ekmek Karışımı (10 kg), malzeme maya (poğaçalar için 300 GR, büyük ekmekler için 400 g) ve su (6 litre) karıştırılarak hamur haline getirilir. Hamur sıcaklığı 25-27 °C'de 10 dakika yavaş, 7 dakika hızlı yoğrulur. 1. Fermantasyon 15 dakika (tezgahta) 2. Fermantasyon için, fermantasyon 30 dakika sürer. 30-35 dakika pişirilir. 1 yıl serin ve kuru bir yerde saklanır.
Türkiye, Manisa
...Lezzetli Türk domatesleri tarlalarımızdan toplanır, hava kurutma işlemine tabi tutulur ve baharat karışımı ile sebze yağında marine edilir. Bunları yemeklerden önce aperatif olarak veya akşam sofralarınızda aperatif olarak kullanabilirsiniz.
Türkiye, Istanbul
...Doğal yollarla kurutulmuş sebze karışımlar,özel 18 çeşit baharat karışımı ceviz içermektedir.Toptan satış için talebe göre her gramajda pişmiş ve pişmemiş üretimi yapılmakta.Marketler için tabak gramajı 80 gram pişmemiş, 75 gr pişmiş tabakda 5 adet içli köfte vardır...
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play