Estonya, Valga
...baharatlar veya basit bir marine ile tatlandırılabilir. Ceviche ve Sashimi: Atlama sardalyasının yumuşak ve narin eti, çiğ balığın narenciye sularında marine edildiği ceviche için mükemmel bir seçimdir. Ayrıca ince dilimlenip soya sosu, wasabi ve zencefil ile servis edilen sashimi olarak da tercih edilir. Tütsülenmiş veya Konserve: Atlama sardalyası genellikle tütsülenir ve bu ona belirgin bir...
VTKFUL, odun ocakları için duman ve koku gidericilerin üretiminde İtalya'da ve yurtdışında liderdir. Pizzacınız, restoranınız veya fırınınız için yenilikçi ve sertifikalı çözümler sunuyoruz. Bizi benzersiz kılan şeyler: Duman gidericilerimiz, Verace Pizza Napoletana Derneği tarafından onaylanan dünyadaki tek ürünlerdir, mükemmellik garantisi. Avrupa Uygunluğu: Tüm VTKFUL ürünleri, Avrupa düzenl...
...İsminde tütsülenmiş jalapeno tozu, kavrulmuş kakao çekirdekleri ve viski notası bulunan yuvarlak baharat. - Hela steak biber Kentucky, 850g Her türlü barbekü ve kısa kızartma parçaları için (özellikle koyu et türleri için) tavuk, kıyma hazırlamaları, tereyağı karışımları, dip soslar, chutney'ler, soslar. Menülerde beyan edilmesi gereken katkı maddesi yoktur (Almanya'daki "Katkı Maddesi İzin...
Almanya, Mechelgrün
...Kendi çiftliğimizden gelen, ev yapımı organik sosis ve ev yapımı organik etler, domuz ve sığır. Belirli tarihlerde kesim yapıyoruz. Organik Et Ürünleri - Sığır Bonfile - Roastbeef - Sığır Kızartması - Domuz Kızartması - Güveç - Ekşi Kızartma Haşlama Et - Bacak Dilimleri - Sırt - Bonfile - Pirzola - Sırt Kızartması - Jambon - Pastırma - Kaburga - Et Kemikleri - Dalgalı Et Taze, tütsülenmiş ve...
Fransa, Carquefou
... terrini, girolle mantarlı ördek foie gras parçaları ile konfit domuz yanak terrini, morille mantarlı dana işkembesi terrini. * Eski usul mantar, foie gras, somon, St-Jacques ile beyaz sosis Kış serisi: * Eski usul sosis: Toulouse sosisi * Yarım tuzlama: diz, göğüs, omuz * Eski usul tütsüleme: sosis, diz, göğüs, omuz * Kasap spesiyaliteleri: rosto (Orloff, pastırma, tütsülenmiş, erik ile...) Yaz serisi: * Eski usul sosis: chipolatas, otlu chipolatas, merguez, brase sosis, kıyma, harç, ızgara chorizo, filet mignon...
Domuz, tavuk, hindi, sığır, dana ve koyun etinden tuzlu, haşlanmış ve tütsülenmiş et ürünleri konusunda uzmanız. Tipik bir lezzete sahip lezzetli et ürünleri, çeşitli işlemlerle elde edilir. Marine etme, tuzlama, baharatlama, haşlama, kızartma ve fırınlama gibi işlemlerle. Böylece bir ürünü %100 kendi damak zevkinize göre uyarlama imkanına sahip olursunuz. Küçük ve büyük et ürünleri paketleri...

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play