Bulgaristan, Sevlievo
...Burgonya salyangozları Mevcut kesimler: 12 adet paket 60 adet paket Kullanılan hammaddeler: Salyangoz eti Helix Aspersa Maxima, salyangoz kabukları Helix Aspersa Maxima, Tereyağı (%86 yağ), soğan, sarımsak, baharatlar, beyaz şarap Saklama: – 18 ° C Hazırlama yöntemi: doğrudan tüketim için hazır. Önceden ısıtılmış fırında 180 ° C'de 8/10 dakika ısıtın. Sıcak servis yapın.
Portekiz, Vila Nova De Famalicão
...1 kg'lık kovalarda dondurulmuş pişirilmiş salyangoz, 24 ay raf ömrü.
İtalya, San Giovanni In Fiore
...100% Helix Salyangoz Eti, Su, Tuz ve Doğal Aromalar. Temizlenmiş ve önceden pişirilmiş, salyangozları ısıtın ve tercih ettiğiniz tarife göre hazırlayın. Ambalajlar: 850g teneke, 200g teneke, 350g kavanoz.

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play