Türkiye, Izmir
...Domateslerimiz, olgunluğun zirvesinde toplanır ve geleneksel olarak güneşte kurutulur. Bu süreç, doğal olarak yoğun bir domates tadı yaratır - tatlı ve tuzlu lezzetlerin mükemmel karışımı. Kurutma işleminden sonra, bu domatesler 1/4 inç genişliğinde ve yaklaşık 1 ila 2 inç uzunluğunda jülyen şeritler halinde kesilir. Bu, onları salamura kavanozlarına, soğuk salatalara ve sosislere mükemmel bir ek haline getirir.
İspanya, Puntal, El (espinardo)
İtalya, Imperia
... ev yapımı ekmek dilimleri veya bruschetta ile servis edilen mükemmel bir aperatiftir, ancak aynı zamanda birinci bir yemeği lezzetlendirmek için de kullanılabilir, örneğin güzel bir risotto. Sebze, pirinç veya makarna salatalarında da lezzetlidir. Örneğin, bir Caprese salatasına özel bir dokunuş katmak için kurutulmuş domates ve kapari ekleyebilirsiniz. Saklama yöntemi Kuru ve serin bir yerde, ısı kaynaklarından uzakta saklayın. Açıldıktan sonra, ürünü yağ içinde kapalı tutarak buzdolabında (+4°C) saklayın ve 5 gün içinde tüketin. Kod: POMOL 180...
...Güneşte Kurutulmuş Domatesler Menşei: Türkiye İşlem: Doğal olarak güneşte kurutulmuş. Türler: Tuzlu, tuzsuz. Şekiller: Bütün, yarım Ambalaj: Toplu, karton kutularda plastik torbalarda 10 kg, Pet Kavanozlar, Cam Kavanozlar, Uygulama: Yemekler, salatalar, doğrudan tüketim.
Fransa, Paris
...Domateslerimiz, Ormylia adlı küçük bir kasabada, Orta Makedonya'da yetiştirilmektedir. Geleneksel kurutma yöntemi, bir hafta boyunca güneşte kurutma, besin kalitelerini korur. 1 kg kuru domates üretmek için 11 kg taze domatese ihtiyaç vardır. İçindekiler: kuru domates* %55, sızma zeytinyağı* %44, kekik*, fesleğen*, tuz (*organik tarımdan elde edilmiştir). Koruyucu veya katkı maddesi içermez. Son kullanma tarihi: 24 ay.
İtalya, Messina
...Zeytinyağında konserveler, titizlikle el yapımı olarak hazırlanmıştır. KURU DOMATES ZEYTAĞINDA: Domatesler, muhteşem güneşimizin altında tepsilerde günlerce kurutulmuştur. Harika bir aperatif veya makarna sosu olarak mükemmeldir. Domatesler, muhteşem güneşimizin altında tepsilerde günlerce kurutulmuştur. Harika bir aperatif veya makarna sosu olarak mükemmeldir. BÜTÜN ÇİLEK DOMATESLERİ...
İtalya, Fratta Todina
...Güneşte kurutulmuş İtalyan domatesleri, arpacık soğanı ve kapari ile. Uzun üretim süreci, lezzetleri vurgulayarak onu benzersiz bir ürün haline getiriyor. Sızma zeytinyağında.
İtalya, San Pietro Clarenza
...Aromatik ve lezzetli sos. Et bazlı bir yemeğe mükemmel bir yan yemek, aperatifler oluşturmak için idealdir. İÇİNDEKİLER: Kurutulmuş domates, sızma zeytinyağı, ayçiçeği yağı, taze fesleğen, kekik, taze sarımsak, değişken oranlarda acı biber. Paket boyutları: 290 g; 950 g; 2.850 g VEGAN GOURMET...
İtalya, Paterno'
...Geleneklere uygun olarak, yerel güneşte kurutulmuş en iyi domatesler, ustaca kapari, sarımsak ve yerel baharatlarla tatlandırılmıştır. Sadece ve sadece sızma zeytinyağı ile korunmuştur. Conserve Conti'nin tipik Sicilian üretiminin gözbebeği.
İtalya, Sassello
...gevrek Dolma biberler (Ton balığı kreması ile) Sızma Zeytinyağında gevrek Biberler Zeytinyağında Ançüez, Kapari ve Zeytin ile, Düzenlenmiş Kurutulmuş Domatesler Zeytinyağında, Acı Tatlı Soğanlar, Izgara Küçük Soğanlar Zeytinyağında, Modena balsamik sirke I.G.P. ile Küçük Soğanlar, Zeytinyağında gevrek Sardinya Enginarları, Izgara Patlıcanlar Zeytinyağında Trüf ile Biberler, Zeytinyağında Karışık Meze, Trüf ile eritilmiş Peynir kreması, Trüf ile Zeytin ezmesi, Trüf kreması,...
Fransa, Mandelieu
...100% İtalyan Organik Sızma Zeytinyağı 75CL * Zeytinyağında Kurutulmuş Domates 200GR * Zeytinyağında Enginar 185GR * Çekirdeksiz Zeytin 180GR Net Ağırlık: 2,07 KG Kapasite: GRAM Boyutlar: 31 cm 20 cm...
İtalya, Palagonia
... aperatifler için sos, zeytinyağında mantar, siyah zeytin, yeşil zeytin, kuşkonmaz, kapari, kurutulmuş domates, enginar. Sicilya graniteleri ve dondurmaları: Her türlü granita, limon, badem, antep fıstığı, dut, çikolata, portakal, nar, incir, fındık, çilek vb.
Fransa, Mougins
...25 yıldır Provence özel ürünleri toptancısı. Perakende satış için konserve ve kaplar. Provence'de üretilmiştir, koruyucu içermez. Siyah tapenade, Fesleğenli yeşil tapenade, Patlıcan havyarı, Enginar lezzeti, Ançüez, Provence fesleğenli pistou, Kurutulmuş domates lezzeti, Konfite limonlu sardina, Kurutulmuş domatesli thoionade, Zeytinyağında kurutulmuş domates. Sarımsak ve kapari çiçekleri gibi...
İtalya, Badolato
... bahçelerimizde ve güçlü Calabria güneşinde yetiştirdiğimiz sebzeler, optimum olgunluğa ulaştığında aşağıdaki kavanozlara dönüştürülecektir: ızgara patlıcan, ızgara biber, domates püresi, acı soslar, kurutulmuş domates, enginar, soğan vb. En yüksek ciddiyeti bekliyoruz ve ürünlerimizin mükemmel kalitesini ve doğallığını garanti ediyoruz. Denemeden inanmayın!!!!!
...Güneşli lezzetler, Akdeniz'in kokuları, aperatif masalarını süslemek veya klasik tariflere beklenmedik bir tat katmak için ardı ardına gelir. TAPENADE'LER, yeşil, siyah, patlıcan, kişniş, limon, acı, biber, fesleğen, domates, ançüez ANTI-PASTI, zeytinyağında kurutulmuş domatesler, zeytinyağında ızgara patlıcanlar, zeytinyağında enginar kalpleri. Enginar, patlıcan, kabak, biber, domates salataları...
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play