İspanya, Canet De Mar
...Paslanmaz çelik tanklarda kontrollü sıcaklıkta fermente edilir. Kırmızı üzümlerden, Zinca d'Anfora Tinto, veya beyaz üzümlerden, Zinca d'Anfora Blanco yapılır. Geç hasat edilen üzümler elle toplanır ve kırmızı için 28 derece, beyaz için 22 derecede sabit bir sıcaklıkta fermente edilir. Alkolik ve malolaktik fermentasyon tamamlandıktan sonra, şarap el yapımı toprak kaplara aktarılır; burada olgunlaşır, bu da ona daha fazla yapı kazandırır ve aromalarının evrim geçirmesine olanak tanır, ahşap eklenmeden.

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play