Fransa, Liverdun
Bloch, iki yüzyıllık aile şirketi, Grand-Est bölgesinde bulunmaktadır ve 1811 yılında kurulmuştur. İlk olarak Strasbourg yakınlarındaki Alsace'da yer alıyordu. 1870 yılında şirket, potajlar ve kısa kaynatmalar ürettiği Nancy banliyösüne, Lorraine'e taşındı. Şirket, 2000'li yıllarda HIGY tarafından satın alındıktan sonra, faaliyetini mutfak yardımlarına odakladı. Yeni adı altında Auguste BLOCH, ...
...İçindekiler: %27 Çikolatalı Fındıklı Sos Dolgulu Kruvasan: Buğday unu, bitkisel yağ (palm, soya, ayçiçek), şeker, glikoz şurubu, nem tutucu (gliserol), bitkisel yağ (palm), maya, yağsız süt tozu, bitkisel yağ (kanola, ayçiçek, palm), yumurta, emülgatör (bitkisel yağ asitlerinin mono ve digliseritleri), dekstroz, peyniraltısuyu tozu (süt), kakao tozu %1, modifiye tapyoka nişastası, tuz, nem tutucu...
Almanya, Bad Bentheim
...Tapyoka nereden gelir? Tapyoka, tatsız ve nişastalı bir bileşendir ve Maniok bitkisinin (Kassava bitkisi, Yuca bitkisi) kökünden gelir. 2 ile 5 metre arasında boylanabilen bir çalıdır. Bu bitki aslen Güney Amerika'dan gelmektedir, ancak Avrupa kaşifleri tarafından dünya genelinde yayılmıştır. Bugün, bu bitki esas olarak Brezilya, Tayland, Endonezya, Zaire ve Nijerya'da yetiştirilmektedir. Tapyoka uygulamaları Tapyoka unu, gıda (çorbalar ve soslar), ilaç (tabletler) ve hayvan yemi gibi alanlarda kalınlaştırıcı olarak kullanılmakta, ayrıca karides cipslerinin önemli bir bileşenidir.
Belçika, Bruxelles

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play