İspanya, Alcora
...Tartufata Sosu Saklama: Oda sıcaklığında, doğrudan güneş ışığından ve ısıdan uzak bir yerde saklayın. Açıldıktan sonra buzdolabında saklayın ve 5 gün içinde tüketin. Son kullanma tarihi: 36 ay...
İspanya, Dicastillo, Navarra
...Tartufata sosu, sızma zeytinyağı ve trüf mantarı ile Boletus edulis gibi çeşitli bitkilerden elde edilen malzemelerle, koruyucu eklenmeden fiziksel işlemlerle paketlenerek yapılmaktadır. Pâté benzeri bir dokuya ve oldukça hoş bir siyah trüf ile Boletus edulis aroması ve tadına sahip olan bu sos, doğrudan ekmek dilimlerinin üzerine sürülerek veya makarna yemeklerine, pizzalara vb. eklenerek tüketilmesi son derece keyiflidir.
İtalya, Città Di Castello
1990'dan beri Tartufi Bianconi, Umbria'dan gelen ham maddelerle trüf işleme ve tipik ürünler üretimi konusunda uzmanlaşmıştır. Sadece mevsimlik taze ürün değil, aynı zamanda trüf, porcini mantarı ile birlikte geniş bir sos ve baharat yelpazesi, ayrıca ragù, trüf yağı, pesto, trüf balı, balsamik, baharatlı otlar ve kuru mantarlar, trüf tereyağı, trüf risotto, trüf makarna, trüf püresi, siyah zeytin...

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play