...kremaya kristalleşmiş şurup, daha önce yapay bal olarak da adlandırılmıştır. Farklı oranlarda çiçek balları ile şeker ve şeker türlerinden üretilmiştir. Karamel ve Renk 7.500 ile 40.000 EBC arasında çeşitli karamel şurupları ve renkler ile özel karışımlar Özel Şurup Müşteri isteğine göre üretilen şurup, sorbit şurubu, şeker akış şurubu...
Eşleşen ürünler
Şurup
Şurup
Diğer Ürünler
Şeker
Şeker
Slovakya, Dolný Ohaj
...Glukoz şurubu, nişastanın hidrolizi ile elde edilen tatlı bir şuruptur. Temelde glukoz, maltoz ve maltodekstrinlerden oluşur. Bu şurup, gıda endüstrisinde tatlandırıcı, kıvam artırıcı ve nem tutucu ajan olarak yaygın bir şekilde kullanılmaktadır. Şekerlemeler, gazlı içecekler, fırın ürünleri ve soslar gibi çeşitli gıdalarda bulunur. Gıda kullanımının yanı sıra, glukoz şurubu, kalınlaştırıcı ve nem tutucu özellikleri nedeniyle ilaç ve kozmetik endüstrilerinde de kullanılmaktadır. Renk: Beyaz Kıvam: Sıvı Ambalaj: ABD Paleti Miktar: 5,000kg - 48,000kg...
Türkiye, Istanbul
...AKTİF BİLEŞENLER Vitamin C Çinko Zingiber Officinale Ekstresi Sambucus Nigra (Mürver) Ekstresi Bal (Organik) Aksiyel Bileşenler: Seyreltici: Deiyonize Su; Tatlandırıcı: Sakaroz, Sukraloz; Kıvam artırıcı: Gliserol, Sorbitol, Xantan Gum; Aroma: Muz Aroması; Koruyucu: Sodyum Benzoat, Potasyum Sorbat. Vitamin C: 90.0 mg Çinko: 2.5 mg Zingiber Officinale Ekstresi: 35.0 Sambucus Nigra (Mürver) Ekstresi: 50.0 Bal: 300.0...
Polonya, Brzozów
... tadı, koyu şurubun hafif karamel tadından daha nazik ve daha nötrdür. Agave, yarı sıvı formda bitkisel kökenli doğal bir tatlandırıcıdır. Veganlar, balın yerine kullanmak için bunu isteyerek tercih ederler. Baldan daha düşük bir IG'ye sahiptir ve geniş bir mutfak kullanımı vardır. 15%RWS*Yağ: 0g - 0%Doymuş yağ asitleri: 0g - 0%Karbonhidratlar: 71g - 27%, şekerler dahil: 69g - 77%Lif: 5.8GBIALKO: 0G - 0%Tuz: 0.05g - 1%*referans gıda değeri &nbsp; <strong> Agave şurubunun kullanımı </strong> en çok kek ve tatlıları tatlandırmak için, ayrıca çay için tatlandırıcı olarak kullanılmaktadır.
Belçika, Wingene
... kek yapamazsınız çünkü bu bir dolgu maddesi değildir ve hazırlamanıza yapı sağlamaz. Destekleyici bir bileşen, örneğin başka bir tatlandırıcı veya lif gereklidir. Eritritolü karamelize etmeye çalışırsanız, asla rengini değiştirmeyecek ve buharlaşmayacaktır. Sadece eritritol ile bir şurup yapmaya çalışırsanız ve soğursa, hemen yeniden kristalleşecektir. Eritritol, kendi şeker yerine kullanma kombinasyonunuza mükemmel bir tatlandırıcıdır. Bunu birebir bir ikame olarak değil, ekleme olarak kullanın (olması gerektiği gibi). Mevcut: 400g & 800g poşetler...
Almanya, Buxtehude
...Agave şurubu neredeyse %100 fruktozdan oluşur, bu da özellikle yüksek bir çözünürlük sunar ve normal sofra şekerinden yaklaşık 1,2 kat daha tatlıdır. Bu tatlı şurup ayrıca vegan bir tatlandırıcı ve evde kullanılmak üzere bir şeker alternatifi olarak kabul edilir.
Birleşik Krallık, London
...Yüksek maltoslu mısır şurubu, tatlandırıcı ve koruyucu olarak kullanılan bir gıda katkı maddesidir. Şekerin çoğunluğu maltostur. Yüksek fruktozlu mısır şurubundan daha az tatlıdır ve az veya hiç fruktoz içermez. Ancak, şekerleme ve dondurulmuş yoğurt gibi ticari gıda üretiminde tatlandırıcı olarak kullanılacak kadar tatlıdır. "Yüksek" etiketi alabilmesi için şurubun en az %50 maltoz içermesi...
Almanya, Uetersen
...Alluloz, şeker pancarından elde edilen doğal, bitkisel bir tatlandırıcıdır. Granül formda ve şurup olarak kullanılabilir. Mükemmel kalorisiz tatlılığı, gıda ve içeceklerde kullanılabilir. Ana Faydalar: • Kalori yok • Sakaroz kadar %70 tatlı • Sakaroz ile aynı çözünürlükte • Diş dostu • Glisemik indeksi 1, insülin indeksi 1,5 Kullanım Alanları: • Besin takviyeleri • Fonksiyonel gıdalar ve...
Meksika, Guadalajara
... ŞURUBU: Termal hidroliz süreci ile elde edilen doğal tatlandırıcı, ardından 75 °Bx'de şurup elde etmek için arındırılmış ve yoğunlaştırılmıştır. HAM AGAVE ŞURUBU: Agave'nin en yüksek özelliklerini korumak için 50 °C-60 °C arasında sıcaklıklarda üretilen doğal tatlandırıcı. ULTRA AGAVE ŞURUBU: Kısmi termal işlem ile üretilen doğal tatlandırıcı.
Çek Cumhuriyeti, Zvoleneves
Özel yapım tatlandırıcı çözümleri sunuyoruz, ayrıca sıvı ve invert şeker, glukoz ve fruktoz şurupları ile karışımlar, sıvı fruktoz, kamış şekeri, hayvan yemi şurupları, özel fırın şurupları, Altın Şurup, Melas, fondanlar ve Stevia ile Neotame içeren karışımlar dahil olmak üzere geniş bir standart tatlandırıcı ürün yelpazesi sunuyoruz. Sıvı tatlandırıcı ihtiyaçlarınız için bizimle iletişime geçin, kaliteyi artırmak, maliyetleri düşürmek veya ek bir kalite sertifikalı tedarikçi sağlamak için alternatif ürün önerileri geliştirebiliriz.
Hollanda, Helmond
...Sadece meyveden ve meyve ile yapılan şeker içermeyen limonata şurubu. Diksap ile normal limonata şurubu arasındaki fark nedir? İçindekiler! Bu şeker ve tatlandırıcı içermeyen meyve suyu %100 meyve konsantresinden yapılmaktadır. Normal şurup genellikle şekerler ve tatlandırıcılardan oluşur. Örneğin, ünlü Roosvicee sadece %50 meyve konsantresi suyu içerir ve çok fazla eklenmiş şeker, besin asidi ve...
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play