Fransa, Paris
...Sept Collines'in Apéritif serisinden bir yayma ürünüdür. İyi kavrulmuş, hafif baharatlı Yoğun mantar tadına sahip lezzetli bir yayma. Aperatif olarak ekmek üzerine sürülebilir veya mutfakta, tavuk yemekleriyle ya da ızgara etlerin üzerinde kullanılabilir. İçindekiler: Fransa menşeli Paris mantarları (%79), tereyağı (%20), Guérande tuzu, karabiber. Boyutlar: 6,6 cm (ç) x 6,16 cm (y) Net ağırlık: 100 g...
İsviçre, Küsnacht
...Toskana geleneği masada. Şampiyon mantar ve siyah trüf ile aromalandırılmış Pici. Malzemeler: irmik, şampiyon mantar (Agaricus Bisporus), yaz trüfü (Tuber aestivum Vitt) %1, aroma. Taze trüf ile, King of Truffles siyah trüf bazlı tereyağı ile ve/veya siyah trüf boncukları ile eşleştirmek için idealdir.
...Artık bu beyaz veya iki tonlu sepet olmadan pazara gitmeyeceksiniz. Geniş yüzeyi ve düşük dokuması sayesinde mantar toplamak için idealdir, bu sayede mantarları yayabilirsiniz. İki model mevcuttur: Küçük Model: U 45 cm - G 31 cm - Y 15 cm Büyük Model: U 55 cm - G 35 cm - Y 17 cm Fransız yapımı...
ufs.country_names.RU, Moscow
...6 mm'ye kadar dilimlenmiş mantar karışımı, kavurma veya çorba pişirmek için idealdir. Sıvıya batırılmış mantarlar için ekşi krema, soğan ve tereyağı mükemmel eşlikçiler olacaktır. Kullanım Alanları Çorbalar, soslar, marine işlemleri, et yemekleri, kuşlar ve av hayvanları. Tat belirgin mantar tadı 100 gr. için besin değeri. Proteinler (g / 100g)… 45 Yağlar (g / 100g)… 1,5 Karbonhidratlar (g / 100g)… 23 Enerji değeri (kcal / 100g)… 290...
İtalya, Mortara
...Pişirme işlemi tamamlandıktan sonra, Risotto'yu Porcini mantarı ile birlikte, tereyağı, birkaç dilim Castelmagno peyniri ve taze doğranmış maydanoz ile karıştırın. Malzemeler: Klasik Carnaroli Pirinci (88%), sebze granül suyu (tuz, nişasta ve patates maltodekstrinleri, dehidre sebzeler (havuç, kereviz, maydanoz), ayçiçeği yağı, doğal aromalar, baharatlar), pirinç unu, porcini mantarları...
Portekiz, Leiria
... tavaya iki yemek kaşığı zeytinyağı koyun, pirinci ekleyin ve biraz pişirin, damak tadınıza göre baharatlayın. Ardından yaklaşık 100 ml beyaz şarap ekleyin ve buharlaşmasına izin verin. Sıcak suyu yavaş yavaş ekleyin (pirinçten biraz daha fazla) ve yaklaşık 20-25 dakika sürekli karıştırarak pişirin. Risotto "kremalı" ama al dente olmalıdır. Piştikten sonra ocaktan alın ve yaklaşık 25 g tereyağı ekleyin. İsterseniz iki yemek kaşığı parmesan peyniri de ekleyebilirsiniz. Suyu krema veya et suyu ile değiştirebilirsiniz. Üzerine maydanoz, taze soğan veya fesleğen serpin ve servis edin.
İtalya, Acicastello
...Sicilyalı üreticilerden doğrudan sunduğumuz, 250 gramlık gerçek Sicilya pirinç arancini, lezzetli ve özel dolgularla: Bronte yeşil fıstığı, ıspanak, tereyağı, ragù, Sicilya patlıcanı, porcini mantarları, karretiera tarzında. Her biri fiyatı 0,90, nakliye hariç, 24 parçalık paketler halinde, kızartıcıya koymak için yarı hazır ve birkaç dakika içinde, tipik Sicilya rosticceri'lerinde olduğu gibi lezzetli bir arancini elde edersiniz. Önceden pişirilmiş dondurulmuş arancini, kızartıcıya koymaya hazır ve üç dakika içinde çıtır çıtır ve lezzetli bir arancini elde edersiniz.
Polonya, Białystok
...Biz orman mantarı ve meyve ürünleri alanında pazar lideriyiz. Ürünlerimiz, "Wald Schatz" markamız adıyla bilinir ve dünya genelinde 50'den fazla ülkede satılmaktadır. En önemli ürünlerimiz şunlardır: - Mantar konserveleri (şampiyon mantarları ve diğer mantar çeşitleri, örneğin, porcini, chanterelle, reishi, tereyağı mantarı vb.) - Derin dondurulmuş ürünler (IQF) - Şampiyon mantarları, porcini...

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play