Yunanistan, Naousa
... sonra olgunlaşır. Sert kabuk, çift katman yok. Kalp şeklinde, sivri, kabuklama yüzdesi %25-30. Orta boy çekirdek, çift çekirdek yok, çok iyi ticari görünüm ve çok iyi tat. Kalite: Bileşimi, çoğu bileşen için ortalama değer gösterir, ancak oleik asit içeriği çok yüksektir. Ağaç: Dikey dal davranışı ve orta canlılık. Hastalıklara karşı tolerans. Meyve: Sert kabuk ve kalp şeklinde çekirdek. Çok iyi tat. Verim %30. Çift çekirdek yok. Olgunlaşma: 27 Ağustos Tozlayıcılar: Kendine verimli TÜR: Badem...
Belçika, Anthisnes
...Fenoksietanol, Gliseril Stearat, PEG100 Stearat, Dimetikon, Setil Alkol, PEG20 Stearat, Parfüm (Aromatik), Karbomer, Kaprilil Glikol, Prunus Amygdalus Dulcis (Tatlı Badem) Yağı, Potasyum Hidroksit, Olus Yağı, Sodyum Sitrat, Tokoferyl Asetat, Sitrik Asit, Alfa-İzometil İyonon, Sitrial, Geraniol, Limonen. Kullanım önerileri: Kremi yüzünüze ve vücudunuza uygulayın ve hafif bir masajla cildinize yedirin. Cilt tipi: Tüm cilt tipleri.

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play