...Toskana çiğ eti, alışılmadık yuvarlak şekli ve canlı kırmızı rengi ile, gerçekten benzersiz bir olgunlaşma süreci ve işlendiği çevresel faktörlerle karakterizedir. Bu unsurlar, ete kendine özgü, hafif, tuzlu ve aromatik bir tat kazandırır.
İtalya, Marciano Della Chiana
...DOP Toskana Jambonu, klasik Kemikli versiyonu ile, şüphesiz, Toskana şarküteri ürünleri söz konusu olduğunda en önemli ürünlerden biridir. Hem üretiminde ve korunmasında kullanılan hammaddelerin kalitesi hem de yoğun ve hafif tuzlu tadı ile hem yetişkinlerin hem de çocukların damak zevkini şımartabilme yeteneği ile dikkat çeker. Hem tek başına hem de yerel diğer ürünlerle veya basit bir dilim taze ekmekle birlikte tüketilebilir. Ayrıca, Koruma Altında Menşei Belgesi, kalitesini ve karakteristik aromasını garanti eder.
... asılı kalır. Bu aşamada prosciutto yavaşça kurur, ardından yıkanır ve doğal havada asılır. Şimdi olgunlaşma süreci başlar, iki aşamaya ayrılır: dokuz aya kadar iyi havalandırılan alanlarda ve doğal hava değişimi ile, son olarak ise uzun olgunlaşma için mahzende.
İtalya, Barberino Di Mugello
...SALAME TOSCANO, Seçilmiş domuz etleri, orta kıyım ve küp küp kesilmiş yağ ile hazırlanır, kolajen kılıfına doldurulur ve olgunlaştırılır. PROSCIUTTO - "CASALINGO ALLA TOSCANA" domuz bacağı. FINOCCHIONA, Seçilmiş domuz etleri ile hazırlanmış, rezene tohumları ile aromalandırılmış tipik bir Toskana sosisidir, kolajen kılıfında. PANCETTA, saf domuz etinden, yuvarlanmış veya açılmış, tuzlu ve Toskana usulü olgunlaştırılmıştır.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play