... kullanılmaktadır: Çorbalar, soslar, güveçler, fondü ve bulyonlar için baharatlı temel malzeme Aroma hazırlıkları ve baharat karışımları üretimi için baharatlı temel Reaksiyon aromaları için protein substratı HVP, birçok gıda ürününün baharatlı ("etli") tatlandırılması ve iyileştirilmesi için idealdir.
Fransa, Sentheim
...- Ekstraktlar - Gıda Tozu - Toz Bulyonlar - Çorbalar - Dehidre Gıdalar - Çorba Karışımları - Dehidre Kokteyller Gıda ürünleri üzerine toptan satış yapan şirketimizde kalite en öncelikli hedefimizdir. En yüksek tat, gıda güvenliği ve sürdürülebilirlik standartlarına uygun ürünler sunmak için güvenilir tedarikçilerle işbirliği yapıyoruz. Kendini işine adamış ekibimiz, ihtiyaçlarınıza en uygun...

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play