...Aperatif olarak kullanılan trüf zeytinleri, misafirlerinizin damaklarını şenlendirecek. İçindekiler Zeytin (60%), ayçiçek yağı (30%), trüf (2,4%), sirke, tuz, şeker, antioksidan askorbik asit E300, asidite düzenleyici laktik asit E270, tat artırıcı sodyum glutamat E621. Üretim tesisinde aşağıdaki alerjenler işlenmektedir: kereviz, lupin, balık türevleri, süt türevleri, kuruyemiş. Trüf...
İspanya, Logroño
... Paletler D.O. Jabugo. 2. Deniz Konserveleri: Sırt Kısmı, Sosis, Chorizo, Koyun Peyniri, Keçi Peyniri, Ton Balığı Filetosu, Ventresca, Midye, Kuzey Bonito. 3. Tuzlama Ürünleri: Yarı Konserve, Aromalı Zeytinyağları, Bal, Krema. Almadraba Ton Balığı Mojama, Maruca Havyarı vb... Ançüez, Morina vb... Trüf, Siyah, Doğal vb. ile aromalandırılmıştır. Tedarikçilerimiz arasında, geleneksel, gurme, organik ve...

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play