...Aperatif olarak kullanılan trüfzeytinleri, misafirlerinizin damaklarını şenlendirecek.
İçindekiler Zeytin (60%), ayçiçek yağı (30%), trüf (2,4%), sirke, tuz, şeker, antioksidan askorbik asit E300, asidite düzenleyici laktik asit E270, tat artırıcı sodyum glutamat E621.
Üretim tesisinde aşağıdaki alerjenler işlenmektedir: kereviz, lupin, balık türevleri, süt türevleri, kuruyemiş.
Trüf...
... Paletler D.O. Jabugo.
2. Deniz Konserveleri: Sırt Kısmı, Sosis, Chorizo, Koyun Peyniri, Keçi Peyniri, Ton Balığı Filetosu, Ventresca, Midye, Kuzey Bonito.
3. Tuzlama Ürünleri: Yarı Konserve, Aromalı Zeytinyağları, Bal, Krema. Almadraba Ton Balığı Mojama, Maruca Havyarı vb... Ançüez, Morina vb... Trüf, Siyah, Doğal vb. ile aromalandırılmıştır.
Tedarikçilerimiz arasında, geleneksel, gurme, organik ve...