...Kızartılmış soğan, yemeklere belirli bir lezzet katmak amacıyla kullanılan bir tatlandırıcıdır. Gıda işleme, gastronomi, fırıncılık, et, hazır yemek ve balık sektörlerinde kullanılmaktadır.
...İsim, o dönemde Sicilya mutfaklarında bolca bulunan Capone'dan gelmektedir. Capone, domates ve patlıcan ile birlikte servis edilirdi. Geçen yüzyılın başlarında bu yemek, halk mutfağı geleneğine girmiş ve Capone, diğer sebzelerle değiştirilmiştir. Özenle seçilen sebzeler ayrı ayrı kızartılır ve ardından özel bir domates sosu ile pişirilir. Malzemeler: Küp şeklinde kızartılmış patlıcan %37, domates sosu, ayçiçek yağı, sızma zeytinyağı, soğan, kereviz, zeytin, kapari, şeker, doğal aromalar, sirke.

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play