İspanya, Peligros
...Aditifler, baharatlar ve baharat karışımı, şarküteri kullanımı için, "Domuz Peyniri" veya "Yaban Domuzu Başı" olarak adlandırılan ısı ile işlenmiş et ürününün hazırlanması için. Format: 5 kg torba...
İtalya, Maruggio
...Üzüm: Primitif Yerel %100 Üretim alanı: Taranto'nun Doğu Bölgesi Toprak tipi: Kırmızı toprak, taşlı tüf ve/veya kireçtaşı ile karışık Bağcılık türü: Destekli alberello Bağ ortalama yaşı: 15 yıl Ortalama üretim / hektar: 90/100 kantar üzüm Hasat dönemi: Ağustos sonu, Eylül başı Üzüm hasat yöntemi: Manuel Alkol: %13 - %14 vol. Renk: Morumsu kırmızı Bukle: Nazik, çok karakteristik Tat: İyi tanenler ve yapı, yumuşak ve sarıcı Servis sıcaklığı (Celsius): 16° - 18° C Tavsiye edilen: Kırmızı etler, yaban domuzu, baharatlı peynirler, etler, kuzu, et sosu, ateşte et, sığır, sucuk, peynirler.
...Özel günler için özel bir bıçak. Sapı domuz başı şeklinde bir biftek bıçağı. Sonja Quandt, mükemmel Alman kalitesinin teminatını veriyor. 150 g gümüş kaplama, normal kullanımda ömür boyu sizinle kalacak. Dişli paslanmaz çelik bıçak, her türlü eti kolayca keser. - Toplam uzunluk 22,5 cm - Bıçak uzunluğu 12 cm - 150 g gümüş kaplama Ürün numarası: 243049...

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play