Fransa, Outreau
Fransa, Rouen
...Japon mutfağını bu tipik Japon tabaklarıyla öne çıkarın; sushi, sashimi ve yakitori şişlerini tatmak için idealdir. Dikdörtgen şekli ve dekoratif desenleri, Japon sofra takımlarını oldukça şık hale getiriyor. Eğer Japon mutfağına meraklıysanız, bu seti sofra takımlarınıza eklemek için acele etmeyin. Ağırlık: 2.000 g Boyutlar: 30 × 30 × 7 cm Sushi Tabakları: 20*12.8*2.8 cm (U*G*Y) Daldırma Tabağı: 9*6*2 cm (U*G*Y) Çubuklar: 22.5 cm Stand Çubukları: 5.2*1.4*1.5 cm (U*G*Y)...
İtalya, Ponte Galeria
... balığı filetolarından oluşur ve ızgarada pişirilir. Unagi, boyuna kesilir, tamamen kılçıkları çıkarılır ve ardından şişe geçirilir. Bu şekilde hazırlanan unagi, binchotan veya beyaz kömür (Japonya'ya özgü, unagi ve yakitori şefleri tarafından tercih edilen, duman çıkarmayan ve en kötü kokuları emen bir bitkisel kömür) üzerinde ızgaraya konulmaya hazırdır. Etlerdeki umami'yi ortaya çıkarmak için yapılan ilk ızgara işleminden sonra, unagi fazla yağın giderilmesi için buharda pişirilir.

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play