İtalya, Imperia
... malzemeler yoktur. Calvi Ceneviz Fesleğen Pesto PDO, yoğun yeşil bir renge sahiptir ve taze ve hafif bir lezzet ile karakterizedir. Ürün etiketi 'Ekler' bölümünde, ürünle ilgili besin verileri ve diğer bilgilerin bulunduğu etiketi bulacaksınız. Eşleşmeler Birinci yemekler için olağanüstü bir sos. Saklama yöntemi Kuru ve serin bir yerde, ısı kaynaklarından uzakta saklayın. Açıldıktan sonra buzdolabında (+4°C) saklayın ve 5 gün içinde tüketin. Kod: PESTO 80...
Fransa, Mandelieu
...Yeşil pesto, kökeni İtalya'nın kuzeyine dayanan, içinde fesleğen bulundurması nedeniyle yeşil rengiyle karakterize edilen bir sostur. Geleneksel olarak, yeşil pesto makarnalarla (elbette!), pirinçle, patatesle veya minestrone çorbasıyla birlikte servis edilir... Ayrıca pizzalarda veya diğer carpaccio çeşitlerinde de kullanılabilir. Denemek size kalmış! Net ağırlık: 0.180KG Kapasite: 0,180 KG...
Fransa, Maubeuge
...Oued-Amlil marinadımız, yüksek kaliteli sarımsak ve aromatik otlardan oluşmaktadır. Kuzu, dana veya sığır eti gibi etlere, büyük şeflerin gastronomik dokunuşunu katacaktır. Özellikle zarif olan bu marinad, Maître d’hôtel gibi tarifleri veya salyangoz soslarını hatırlatmaktadır. Kullanımı kolay ve hemen kullanıma hazır olan bu Oued-Amlil marinadı, yeşil rengi ve tereyağı-pesto tarzı tadıyla öne çıkmaktadır. Bu marinadı kullanan restoranlar, atıştırmalıklar, hızlı yemek yerleri ve kasaplar...
Slovenya, Krmelj
...Fusilli makarna, %100 yeşil bezelye unundan ve bir dokunuş psyllium ile yapılmıştır, makarna repertuarınıza hoş bir dokunuş katıyor. Bu spiral şekilli erişteler canlı bir yeşil renge ve benzersiz bir dokuya sahiptir. Tamamen yeşil bezelye unundan üretilen ve doğal psyllium ile zenginleştirilen bu fusilli iplikleri, besleyici ve lezzetli bir seçenek sunar. Krema soslu pesto ile karıştırıldığında...
Fransa, Mietesheim
... peynir veya diğer hayvansal ürünler içermez. Yeşil zeytin* (43%), ayçiçek yağı*, kurutulmuş domates*, siyah zeytin* (7%), sarımsak*, deniz tuzu, zeytinyağı*, biber*, alkol sirkesi*. *: Organik tarım ürünleri...
Tunus, Hammam Sousse
... Zeytinler, E vitamini ve diğer güçlü antioksidanlar açısından oldukça yüksektir. Araştırmalar, kalp sağlığı için faydalı olduklarını ve kanserden koruyabileceğini göstermektedir. Zeytinlerdeki sağlıklı yağlar, inanılmaz derecede sağlıklı Akdeniz diyetinin ana bileşenlerinden biri olan sızma zeytinyağı üretmek için çıkarılır. Zeytinler genellikle salatalarda, sandviçlerde, tapenade veya pesto içinde keyifle tüketilir. Ürün Adı: Limonlu Zeytin Ambalaj: 370 g Cam Kavanoz Çeşit: Meski Renk: Yeşil İçindekiler: Tuzlu su, yeşil taze zeytin, limon Marka Adı: OLIVOILO...
İtalya, Bronte
...Pesto alla Brontese DOP - %80 Bronte yeşil antep fıstığı DOP, sızma zeytinyağı...
İtalya, Gravina di Catania
...İlk yemekler ve etler için baharat veya sosları lezzetlendirmek için. Özenle seçilmiş ve Sicilya'nın yeşil tepelerinde yetiştirilmiş taze fesleğen, bu pesto'nun temelini oluşturur; buna bademler ve bir tutam deniz tuzu eklenir. Açıldıktan sonra, üstünü kaplamak için sızma zeytinyağı ekleyin ve buzdolabında saklayın. 10/12 gün içinde tüketin. Organik, glütensiz ve vegan. Koruyucu ve eklenmiş şeker içermez. 4 dilde etiket: İtalyanca, İngilizce, Almanca ve Fransızca. Saklama süresi: Üretim tarihinden itibaren 36 ay.
Fransa, Liverdun
Bloch, iki yüzyıllık aile şirketi, Grand-Est bölgesinde bulunmaktadır ve 1811 yılında kurulmuştur. İlk olarak Strasbourg yakınlarındaki Alsace'da yer alıyordu. 1870 yılında şirket, potajlar ve kısa kaynatmalar ürettiği Nancy banliyösüne, Lorraine'e taşındı. Şirket, 2000'li yıllarda HIGY tarafından satın alındıktan sonra, faaliyetini mutfak yardımlarına odakladı. Yeni adı altında Auguste BLOCH, ...
...Bu kırmızı pesto (yeşil ve beyazdan sonra İtalyan bayrağı renklerinde üçüncü pesto) en sevdiğiniz baharatlı arrabbiata sosu ile tuzlu ançüez-sarımsak sosu bagna cauda'nın karışımı gibi tadıyor. Başka bir deyişle, lezzetli.
Avusturya, Lind Im Drautal
... salata ile servis edin. Tavsiyemiz: Fesleğen pesto ile harika bir uyum sağlıyor!!! Pişirme Süresi Donmuş hamur parçalarını poşetten çıkarın ve kaynayan tuzlu suya ekleyin. Makarnayı yaklaşık 8 dakika pişirin. Ardından çıkarın ve süzün. Servisten önce, pişirilmiş makarnayı bir tavada biraz tereyağı ile de kızartabilirsiniz. Paketleme 1.) 50 adet PE poşette (büyük tüketici birimi) 2.) 8 adet PE poşette (perakende birimi)...
...BGC TARIM VE GIDA LTD. ŞTİ., Türkiye'nin İzmir iline bağlı Bergama'da yer almakta olup, 2010 yılından beri güneşte kurutulmuş domates, yarı güneşte kurutulmuş domates, turşu biber, zeytin ve soslar (yeşil pesto, kırmızı pesto) üretmektedir. Üretimimiz için 32.000 m2'lik bir alanda en son teknoloji makineler kullanılmaktadır.
İtalya, Paterno'
50 yılı aşkın süredir yüksek kaliteli sebze konserveleri üreten bir Sicilya zanaatkar şirketi. Hizmet verilen bölgeler İtalya, Avrupa, Orta Doğu, Asya, ABD, Kanada, Avustralya. 20 veya 40 ft konteyner tedarikleri. Tam paletler. İtalya ve Avrupa için Perakende Dağıtımı. Domates sosları, pesto, pateler, sürülebilir tatlı kremler, zeytinyağında veya sirkede konserveler, antipasti olarak yeşil ve doldurulmuş zeytinler, enginar, patlıcan, biber, mantar, şampiyon, pleurotus, nameko, kurutulmuş S. Marzano ve cherry domatesler.
İtalya, Bronte
... yenilik arasındaki birleşimden, yerel gastronomi geleneğinin klasik bir ikinci yemeği olarak kabul edilen Fıstıklı Sosisimiz doğmaktadır. Fıstık pesto kremasından, çıtır atıştırmalıklara, likör ve un çeşitlerine kadar, Specialia, DOP Fıstığı'nın gerçek tadını ve Akdeniz güneşinde doğan güney mutfağını ön plana çıkarmaktadır. Specialia'nın ana hedefi, müşteri memnuniyetidir ve başından itibaren net ve huzurlu bir ilişki kurmaktır.
Fransa, Aiguilhe
...), Velay ve Forez dan dana, Mézenc'in ince yağı, Haute-Loire domuzu. Dana başı, domuz ayakları, Lozère maouche, Auvergne potesi, tavuk haşlama, dana blanquette. Geleneksel Fransız sosları serisi, gribiche sosu, meurette sosu, ravigote sosu, yeşil sos, madeira sosu, diabolik sos, aioli. Otlu pestolar, ayı sarımsağı pesto, ısırgan otu pesto. Sos, gravy sos, Fransa'dan ürün, bir şef tarafından pişirilen geleneksel Fransız mutfağı. Özel üretim.
İtalya, Milano
...pesto ve pâté'ye, diğerini (antep fıstığı, fındık ve badem) ezmelerin üretimine ve son olarak da şekerlemeler, krokanlar veya kaplamalı krokanlar gibi tüm pastacılık ürünlerine adanmış olmak üzere üç üretim tesisine sahiptir.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play