Bulgaristan, Sevlievo
...Üç farklı tat 1. Zeytin ve pesto ile domates püresi 2. Ceviz püresi 3. Sarımsak ve maydanozlu makarna Mevcut kesimler: 12 adet paket 60 adet paket Kullanılan hammaddeler: Helix Aspersa Maxima sümüklüböcek eti, sümüklüböcek şeklinde çıtır wafer kabukları, Sığır tereyağı (yüzde 86 yağ), domates püresi, zeytin, ceviz, soğan, sarımsak, baharatlar, beyaz şarap Hazırlama yöntemi: doğrudan tüketim için hazır. Önceden ısıtılmış fırında 200 °C'de 12 dakika ısıtın. Sıcak servis yapın. Saklama: -18 °C...
İtalya, Novoli
...Helix Aspersa Muller Salyangozlarımız dayanıklıdır ve iyi bir kenara sahiptir. Doğal yaşam alanlarında toplanır, seçilir ve kalite ile tazeliği garanti etmek için sertifikalandırılır. Raf ömrünü korumak için kontrollü sıcaklıklarda saklıyoruz. ÜRÜN ÖZELLİKLERİ VE SATIŞ KOŞULLARI %100 doğal, kuru, temiz ve arındırılmış salyangozlar, tüketmeye hazır Mevcut olma süresi: yıl boyunca mevcut 4, 5 ve 10 kg'lık ağ torbalarda paketlenmiştir Büyük boy: 12-15 gr. Üretim için de mevcuttur İtalya ve Avrupa genelinde soğutulmuş sıcaklıkta paletli sevkiyatlar. Minimum sipariş 800 kg...

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play