Almanya, Colditz
... kaliteli yumuşak dondurma için temel oluşturur; hafif yumuşaklıktan inanılmaz kremamsılığa kadar. Yumuşak dondurma ürünlerimiz yüksek kaliteli ambalajlarda sunulmakta olup, 24 aya kadar dayanıklıdır ve bu sayede esnek bir şekilde kullanılabilir. Ayrıca, yalnızca az miktarda depolama alanı gerektirir.
...Şeker, yağsız süt tozu, peynir altı suyu tozu, asit düzenleyici (sitrik asit, askorbik asit), stabilizatörler (karboksimetil selüloz, guar sakızı), natürel benzer elma aroması, renklendirici (sade karamel tartrazin, indigo karmen, klorofil, zerdeçal) Hazırlık 3 lt süt, 500 gr şeker ve 500 gr dondurma karışımını karıştırın ve ardından 10 dakika bekletin. Sonra tekrar karıştırın ve yumuşak dondurma makinesine koyun. Not: Daha yoğun bir dondurma elde etmek için karışımı tekrar karıştırın ve ardından dondurma makinesine koyun.
Yunanistan, Veria
...Yunan pazarındaki en iyi siyah dondurma tozu. %100 doğal, renklendirici eklenmemiş ve elbette en iyi fiyata!!!
Estonya, Keila
...Revala yumuşak dondurma tozu, çeşitli dondurma makinelerinde kullanılmak üzere tasarlanmış, benzersiz bir tarifle üretilmiş bir hazır üründür. 1 kg tozdan yaklaşık 4-6 litre dondurma elde edebilirsiniz.
Birleşik Krallık, Petersfield
...LG10, hem Gelato Dondurma hem de Soft Serve Dondurma üretimi için kullanılabilir. Teslimat detayları, besin bilgileri ve ürün spesifikasyonları için Luigis Gelato UK'yi www.luigisgelato.com adresinde arayın.
Hollanda, Emmen
...Sadece su ekleyin! DairyBasic anlık DONDURMA tozları, tutarlı kalitede dondurma hazırlamak için pratik bir şekilde tasarlanmıştır. Anlık DONDURMA tozu: özel ekipman olmadan top dondurma hazırlamak için. Sadece su ile hazırlanabilir, standart bir mikserle çırpılabilir ve ardından dondurucuda birkaç saat saklanabilir. YUMUŞAK DONDURMA tozu: sıvı konsantre hazırlamak için. Bu konsantre, lezzetli ve uygun fiyatlı yumuşak dondurma oluşturmak için bir yumuşak dondurma makinesi ile işlenebilir. Raf ömrü: 18 ay Ambalaj: Standart 25 kg DairyBasic torbaları.
...Nötr dondurma bazası, 2 bileşenli sistemde (dondurma bazası ve aroma katkı maddeleri) dondurma karışımının üretimi için temel oluşturur. Malzemeler Şeker, sprey az yağlı süt tozu, sprey tatlandırılmış peynir altı suyu tozu, kıvam artırıcılar (guar gum, sodyum alginat, karagenan). Gluten, yumurta, soya, kabuklu yemişler (fındık, badem, ceviz), susam, lupin izleri içerebilir. Besin Değerleri 100 g için Enerji 1621 kJ / 382 kcal Yağ <0,5 g Bunlardan doymuş yağ asitleri 0,2 g Karbonhidrat 85 g Bunlardan şeker 85 g Protein 9,3 g Tuz 0,40 g Dolum Miktarı: 900 g...

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play