Almanya, Heidelberg
...Sarı-turuncu toz, minimum %1,7 curcumin ile birlikte zerdeçalın parlak rengini getiren ve iyi bakteriyolojik kriterlere sahip. Toprak tadı ile bilinen bu ürün, köri, soslar ve sağlıklı gıdalar için idealdir.
Polonya, Brzozów
... ve plastikten yapılmış yemek takımlarını (özellikle) etkiler ve pişirilmiş bir yemekle karıştırılır. Gıda endüstrisinde, zerdeçal tereyağı, mayonez, makarna ve peynirin rengini vermek için kullanılır. Krema çorbaları ve omletler. Baklagillerle (fasulye, nohut, mercimek, soya) yapılan yemeklere uyum sağlar. Tüm köri yemeklerinin ve diğer Hint yemeklerinin vazgeçilmez bir bileşenidir. Güzel bir sarı renk onlara güzel bir sarı renk verecektir. Popüler sağlık tozları. <strong> tarif </strong> <em> <strong> zerdeçalla bağışıklık için ateş < /Strong> </em> <ul> <li> 2 limon </li> <li> 1 na...
Almanya, Übersee
... güçlü polifenollerdir. Günlük ne kadar Curcumin alımının önerildiği oldukça bireyseldir. Avrupa Gıda Güvenliği Otoritesi (EFSA) tarafından oluşturulan Gıda Katkı Maddeleri ve Besin Kaynakları Komitesi (ANS), günlük vücut ağırlığı başına 3 mg Curcumin alımını güvenli üst sınır olarak belirtmiştir. Bu, 70 kg ağırlığında bir kişi için günde örneğin 210 mg Curcumin demektir. Zerdeçalın, ekstrakte edilmiş Curcumin'in aksine %2 oksalik asit içerdiği dikkate alınmalıdır.

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play