Türkiye, Izmir
...Domateslerimiz, olgunluğun zirvesinde toplanır ve geleneksel olarak güneşte kurutulur. Bu süreç, doğal olarak yoğun bir domates tadı yaratır - tatlı ve tuzlu lezzetlerin mükemmel karışımı. Kurutma işleminden sonra, bu domatesler 1/4 inç genişliğinde ve yaklaşık 1 ila 2 inç uzunluğunda jülyen şeritler halinde kesilir. Bu, onları salamura kavanozlarına, soğuk salatalara ve sosislere mükemmel bir ek haline getirir.
...Güneşte Kurutulmuş Domatesler Menşei: Türkiye İşlem: Doğal olarak güneşte kurutulmuş. Türler: Tuzlu, tuzsuz. Şekiller: Bütün, yarım Ambalaj: Toplu, karton kutularda plastik torbalarda 10 kg, Pet Kavanozlar, Cam Kavanozlar, Uygulama: Yemekler, salatalar, doğrudan tüketim.
...Organik Zeytinyağında Kurutulmuş Domatesler Enerji (kJ ve kcal): 1079 kJ Kalori (kcal): 258 kcal Protein (g): 14.11 g Karbonhidrat (g): 55.76 g Şeker (g): 37.59 g Yağ (g): 2.97 g Doymuş Yağ (g): 0.426 g Doymamış Yağ (g): 1.115 g Koleserol (g): 0 mg Lif (g): 12.3 g Sodyum (g): 2095 mg Potasyum (g): 3427 mg...
İtalya, Imperia
...I Calvi Kurutulmuş Domatesler, Sızma Zeytinyağı 180 g – lezzetli İtalyan domatesleri, açık havada kurutulmuş, sızma zeytinyağında. Kırmızı, etli ve lezzetli: sıcak Akdeniz güneşinin bir dokunuşu. Ürün etiketi "Ekler" bölümünde, ürünle ilgili besin verileri ve diğer bilgileri içeren etiketi bulacaksınız. Eşleşmeler Kullanıma ve yemeye hazır. Calvi zeytinyağındaki kurutulmuş domatesler, örneğin...
Fransa, Paris
GRECOS'u keşfedin, Yunan lezzetlerine özel gurme dükkanımız. Biz Yunanistan'a aşık insanlarız ve size organik ve sürdürülebilir tarımdan elde edilen olağanüstü ürünler sunmayı kendimize bir onur olarak görüyoruz. Topraklara, mevsimlere, ürünlere ve insanlara saygı duyan küçük Yunan üreticileriyle yakın işbirliği yapıyoruz. Ürünlerimizi seçerken, kamuoyunda henüz pek bilinmeyen çeşitleri ve yerel ...
İtalya, San Pietro Clarenza
...Aromatik ve lezzetli sos. Et bazlı bir yemeğe mükemmel bir yan yemek, aperatifler oluşturmak için idealdir. İÇİNDEKİLER: Kurutulmuş domates, sızma zeytinyağı, ayçiçeği yağı, taze fesleğen, kekik, taze sarımsak, değişken oranlarda acı biber. Paket boyutları: 290 g; 950 g; 2.850 g VEGAN GOURMET...
İtalya, Messina
...Zeytinyağında konserveler, titizlikle el yapımı olarak hazırlanmıştır. KURU DOMATES ZEYTAĞINDA: Domatesler, muhteşem güneşimizin altında tepsilerde günlerce kurutulmuştur. Harika bir aperatif veya makarna sosu olarak mükemmeldir. Domatesler, muhteşem güneşimizin altında tepsilerde günlerce kurutulmuştur. Harika bir aperatif veya makarna sosu olarak mükemmeldir. BÜTÜN ÇİLEK DOMATESLERİ...
...Eskiden, ekmek mümkün olduğunca uzun süre saklanmalıydı ve taze domatesler veya toprağın sunduğu diğer şeylerle yumuşatılırdı. Bu başka bir zamandı. Bugün, bruschetta en sevilen başlangıçtır, arkadaşlarla yapılan bir aperitif için en çok tercih edilen eşliktir. Ve biz, Casa Di Cecco'da, sizin için en iyi bruschetteleri hazırladık, en iyi sebzeleri ve mantarları seçerek, sadece seçim yapmanın...
İtalya, Paterno'
...Geleneklere uygun olarak, yerel güneşte kurutulmuş en iyi domatesler, ustaca kapari, sarımsak ve yerel baharatlarla tatlandırılmıştır. Sadece ve sadece sızma zeytinyağı ile korunmuştur. Conserve Conti'nin tipik Sicilian üretiminin gözbebeği.
İtalya, Sassello
...gevrek Dolma biberler (Ton balığı kreması ile) Sızma Zeytinyağında gevrek Biberler Zeytinyağında Ançüez, Kapari ve Zeytin ile, Düzenlenmiş Kurutulmuş Domatesler Zeytinyağında, Acı Tatlı Soğanlar, Izgara Küçük Soğanlar Zeytinyağında, Modena balsamik sirke I.G.P. ile Küçük Soğanlar, Zeytinyağında gevrek Sardinya Enginarları, Izgara Patlıcanlar Zeytinyağında Trüf ile Biberler, Zeytinyağında Karışık Meze, Trüf ile eritilmiş Peynir kreması, Trüf ile Zeytin ezmesi, Trüf kreması,...
İtalya, Cerignola
...Hikayemiz, nesiller boyunca aile içinde doğmuş ve büyümüş bir tutku ile başlıyor. Toprağa, bölgeye, Puglia'ya olan aşk. Ürün yelpazemiz: rustik enginarlar, ızgara enginarlar, dilimlenmiş enginarlar, ızgara patlıcanlar ve fileto patlıcanlar, kurutulmuş domatesler, baharatlı biberler. Ayrıca, 3 çeşit mantardan oluşan mantar üçlümüz: chiodino, muschio ve champignon. Zeytinyağında bekletilmiş lampascioni de kaçınılmaz; en son olarak, öne çıkan ürünümüz: etli ve lezzetli, yeşil veya siyah, Bella di Cerignola, dünyanın en büyük zeytini.
İtalya, Montesano Sulla Marcellana
... doldurulmuş domatesler, ızgara patlıcanlar, kabak kremleri, enginarlar, brokoli, doldurulmuş zeytinler, doldurulmuş biberler ve acı biberler, zeytinyağında saklanan Cilento'nun yerel ürünlerinden sadece birkaçıdır.
...Güneşli lezzetler, Akdeniz'in kokuları, aperatif masalarını süslemek veya klasik tariflere beklenmedik bir tat katmak için ardı ardına gelir. TAPENADE'LER, yeşil, siyah, patlıcan, kişniş, limon, acı, biber, fesleğen, domates, ançüez ANTI-PASTI, zeytinyağında kurutulmuş domatesler, zeytinyağında ızgara patlıcanlar, zeytinyağında enginar kalpleri. Enginar, patlıcan, kabak, biber, domates salataları...
İtalya, Macerata Campania
... domatesler veya güneşte kurutulmuş kabaklar. Hammadde her zaman bizimdir, böylece tüketicilerimize daha yüksek kalite sunabiliriz. Üretim ve dönüşüm süreçlerimiz hakkında daha fazla bilgi için, www.mygreenland.it web sitemiz üzerinden bizimle iletişime geçebilirsiniz.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play