Logo

CASEIFICIO IGNALAT

VIA GIUSEPPE DI VITTORIO 13, Noci 70015
İtalya
Teslimat
Teslimat: Dünya çapında
Kuruluş
Kuruluş: 1948
Çalışanlar
Çalışanlar: 50-99
Tedarikçi türü
Info
Üretim
Hakkımızda

10 Ürün ve hizmet

Search
Stracciatella di Burrata - Çekilmiş pasta filata ve krema bazlı peynir hazırlığı
Stracciatella, Puglia üretiminin tipik bir süt ürünüdür ve yumuşak elle çekilmiş mozzarella ve krema ile yapılır; bu özel ürün, son derece sütlü tadı ...
MOZZARELLA FIORDILATTE - TAZE ÇEKİLMİŞ PEYNİR
Mozzarella, pürüzsüz, düzgün ve beyaz renkte bir yüzeye sahip, elastik bir kıvama sahip taze bir peynir türüdür. Tadı tatlı ve hafif, kokusu ise taze ...
Caciocavallo - Olgun Peynir
Caciocavallo, sadece inek sütü ile üretilen, yarı olgunlaşmış bir çekme peyniridir ve geleneksel olarak elle şekillendirilir. "Caciocavallo" adı, bu ü...
BURRATA - TAZE ÇEKİLMİŞ PEYNİR
Burrata, tipik Puglia peynir geleneğinin gözbebeği, ustalarımız tarafından el yapımı mozzarella hamuruyla oluşturulmuş bir dış kabuktan oluşur ve içi,...
MOZZARELLA TRECCIA - TAZE İP SÜTÜ
Mozzarella, pürüzsüz, düzgün ve beyaz renkte bir yüzeye sahip, elastik bir kıvama sahip taze bir peynir çeşididir. Tadı tatlı ve nazik, kokusu ise taz...
BURRATA SİYAH TRÜF İLE - İTALYAN TRÜFÜ İLE TAZE ÇEKİLMİŞ PEYNİR
Klasik burratanın zengin ve şık bir varyasyonu olan bu ürün, lezzetli ve kremalı burrata dolgusunu zenginleştiren güçlü bir trüf tadı yayar ve ona ces...
Provolone - Yarı keskin olgun peynir
Aged provolone, sadece inek sütü ile üretilen, geleneksel olarak elle işlenen ve şekillendirilen bir peynir türüdür ve yaklaşık 9 / 12 ay olgunlaştırı...
SMOKED BURRATA - DOĞAL OLARAK TÜTÜTLENMİŞ TAZE PEYNİR
El yapımı, doğal olarak tütsülenmiş, elle çekilmiş mozzarella ve krema ile dolu bir peynir torbası. Tütsülenmiş burrata, Puglia burratasının mükemmel ...
CACIORICOTTA - OLDUKÇA TUZLU RICOTTA
Cacioricotta, silindirik şekilli, yarı sert bir peynir olup, Puglia peynir geleneğinin tipik bir örneğidir. Puglia mutfağında bu ürün genellikle, tip...
Laktik Fermentlerle Caciotta - Laktik Fermentlerle Stracchino Peyniri
Fior di bontà caciotta, laktik fermente eklenmiş taze bir peynir olup, kısa bir kurutma sürecine tabi tutulmuştur. Yarı sert bir kabuğa sahip olmasına...

Ödeme metodları

PayPal
SWIFT transferi
Kredi kartı

Ödeme şartları

SLOC - Rezerv Akreditif Mektubu

Teslimat türü (incoterms) mevcut

Sorumluluk:
Alıcı
Paylaşılan
Tedarikçi

Konum ve İletişim

CASEIFICIO IGNALAT
AddressVIA GIUSEPPE DI VITTORIO 13, IT-70015 Noci

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play