buğday buğdayda için ürünler (285)

Bulgur 1000g

Bulgur 1000g

<strong>Bulgur</strong>, yüksek besin maddesi içeriği sayesinde sağlıklı bir tahıl ürünüdür. Yavaşça kana karışan karmaşık karbonhidratlar kaynağı olduğundan, hareket etmek için enerji sağlar. Bitkisel proteinler açısından son derece zengindir ve az miktarda yağ içerir. Pişirilmemiş bir porsiyon bulgur, 12 gram protein, 76 gram karbonhidrat (bunların 10-18 gramı diyet lifidir) ve çok az miktarda yağ sağlar. Pişirilmiş bulgurun glisemik indeksi 46'dır. Bulgur, sağlık için değerli birçok mineral içerir. En yüksek miktarlarda bulunanlar: potasyum, magnezyum, fosfor, demir, çinko, manganez, bakır. Bulgur, sinir sisteminin düzgün çalışması ve tüketilen gıdalardan enerji elde edilmesi için önemli olan B vitaminleri açısından değerli bir kaynaktır. B vitaminlerinin yanı sıra, bulgur ayrıca E ve K vitaminleri de sağlar. Bulgur, düşük glisemik indeksi nedeniyle diyabetikler için uygundur.
Anlık Buğday Pulcuğu - Kraft torbada pulcuklar

Anlık Buğday Pulcuğu - Kraft torbada pulcuklar

Kahvaltıda alışılmış sandviçler yerine buğday gevreği yemeyi deneyin. Buğday gevreği, buğday tanesinin eşsiz tadını ve faydalı özelliklerini bir araya getiren bir tahıl ürünüdür. Biyolojik olarak aktif maddelerin mükemmel dengeli bir bileşimine sahiptir. Buğday gevreği, meyveler, böğürtlenler ve kuruyemişlerle iyi gider.
500ml soslu cherry domates

500ml soslu cherry domates

Geleneksel domates püresi, koruyucu veya katkı maddesi olmadan, zanaatkar bir şekilde hazırlanır; domatesler özenle yetiştirilir ve seçilir, böylece İtalyan kültürü ve geleneğinin kokuları ve tatları olduğu gibi korunur.
720ml geleneksel domates püresi

720ml geleneksel domates püresi

Geleneksel domates püresi, koruyucu veya katkı maddesi olmadan, zanaatkar bir şekilde hazırlanır; domatesler özenle yetiştirilir ve seçilir, böylece İtalyan kültürü ve geleneğinin kokuları ve tatları olduğu gibi korunur.
Toskana pici sert buğday irmiğinden 500gr

Toskana pici sert buğday irmiğinden 500gr

Toskana pici sert buğday irmiğinden 500gr
DOPPIAESSE UNU - Pizza unu

DOPPIAESSE UNU - Pizza unu

W: 290 ÷ 310. Çok yüksek ve havadar kenarlı pizza için ideal, yumuşak buğday unlarının profesyonel karışımı. DOPPIAESSE, kısmen ön filizlenmiş tahılların öğütülmesiyle elde edilir. Doğal faydalı enzimlerin varlığı, hamurun kalitesini artırır: sonuç, olağanüstü hafif ve sindirilebilir bir pizzadır. DOPPIAESSE, ortalamadan %10 daha hafif partilerle inanılmaz sonuçlar elde etmenizi sağlar. 25KG -10KG
500g irmik buğdayı şişeleri

500g irmik buğdayı şişeleri

500g irmik buğdayı şişeleri
Yarım Hazır Tam Buğday Pizza Hamuru

Yarım Hazır Tam Buğday Pizza Hamuru

Küçük buğday parçaları ve filiz içeren tam buğday unu karışımı, dehidre mayalı hamur. Tam buğday Roma tarzı pizza üretimi için idealdir, havadar ve çıtır, rustik, aromatik ve lezzetlidir. 10KG
YILDÖNÜMÜ KALP PİZZA UNU

YILDÖNÜMÜ KALP PİZZA UNU

W: 280 ÷ 300. Düşük rafinasyonlu buğday unu, Mantograno buğday tohumu ile (100% doğal, 100% İtalyan tedarik zinciri), giderek daha fazla sağlık özelliklerine dikkat eden bir pazar için mükemmel bir besin yoğunluğu sunar. Hafif ve gözenekli bir ürün için idealdir. Le Anniversario, 90. doğum günü kutlamalarının bir yıl ardından doğmuş olup, un değirmenimizin hafızasını, tarihini ve uzmanlığını araştırma merkezi aracılığıyla yorumlamaktadır. Anniversario CUORE, orta mayalanma için idealdir. 25 KG
Pizza Unu

Pizza Unu

Unlama için özel olarak hazırlanmış karışımlar. Hamurun yüzeylere yapışma sorunlarını çözmek, hamurun açılma süresini hızlandırmak, bitmiş ürünün çıtırlığını artırmak ve fırında hamur yapışmalarını azaltmak için idealdir. Aşağıdaki versiyonlar geliştirilmiştir: - LASPOLVERA: pirinç irmiği ve mısır unu ile zenginleştirilmiş, yeniden öğütülmüş sert buğday irmiği. - LASPOLVERA P1: yeniden öğütülmüş sert buğday irmiği ve '0' tipi yumuşak buğday unu. 10KG
YILDÖNÜMÜ PİZZA UNU PIETRO

YILDÖNÜMÜ PİZZA UNU PIETRO

W: 340 ÷ 360. Düşük rafinasyonlu buğday unu, Mantograno buğday filizi ile (%100 doğal, %100 İtalyan tedarik zinciri), gıda ürünlerinin sağlık niteliklerine giderek daha fazla dikkat eden bir pazar için mükemmel bir besin yoğunluğu sunar. Hafif ve gözenekli bir ürün için idealdir. 90. doğum günü kutlamalarından bir yıl sonra doğan Anniversario, un değirmenimizin araştırma merkezi aracılığıyla hafıza, tarih ve uzmanlığını yorumlar. Anniversario PIETRO, uzun mayalanma süreli hamurlar için idealdir. 25 KG
m Marka İrmik - Özel ambalajda tahıllar

m Marka İrmik - Özel ambalajda tahıllar

"M" irmik, TM "TERRA"'dan çocukluğunuzdan bir tat sunacak. Bu kategorideki ürünleri Ukrayna'da yetiştirilen yumuşak buğdaydan üretiyoruz. İrmik, lapalar, mücverler, köfteler, karnıyarık gibi yemekler hazırlamak için kullanılabilir. İrmik lapası hem yetişkinler hem de çocuklar için faydalıdır. Sütle birleştiğinde, bu ürün iki kat daha lezzetli hale gelir. Böyle bir lapayı kahvaltıda, öğle yemeğinde veya akşam yemeğinde yiyebilirsiniz. Pişirmek fazla zaman almayacak, ancak tokluk hissi uzun süre sizinle kalacak.
Birinci Sınıf Öğütülmüş Yeşil Split Bezelye - Ağırlık Tahılları

Birinci Sınıf Öğütülmüş Yeşil Split Bezelye - Ağırlık Tahılları

Bölünmüş yer bezelyeleri, pürüzlü veya pürüzsüz yüzeye ve yuvarlak kaburgalara sahip bölünmüş kotiledonlardır. İçinde bütün bezelye safsızlıkları %5'ten fazla olmamak üzere, rengi sarı veya yeşil - farklı renkte bezelyelere %7'den fazla izin verilmez. 1. ve 2. sınıflar mevcuttur. İşletmemiz 1. sınıf bölünmüş bezelye üretmektedir.
Öğütülmüş Mısır İrmik No. 3 - Ağırlık tahılları

Öğütülmüş Mısır İrmik No. 3 - Ağırlık tahılları

Öğütülmüş mısır irmiği, çiçek filmi çıkarılmış ezilmiş mısır tanecikleridir ve nazik bir öğütme işleminden geçmiştir. Taneciklerin boyutuna bağlı olarak, öğütülmüş mısır irmiği beş numaraya ayrılır: 1, 2, 3, 4 ve 5. Şirketimiz, silisli veya yarı-dişli mısırdan iki numara - No. 3 ve No. 4 - mısır irmiği üretmektedir. Taneciklerin rengi sarı veya sarı-beyazdır.
UN GÜZERGAH36

UN GÜZERGAH36

W 270-290. Yumuşak buğday unu Tipi '0'. ROUTE 36, tekerlekli pizza ve çok uzatılabilir hamur gerektiren tüm süreçler için ideal un. Mükemmel çözünür protein ve Glutenin içeriğine sahip çeşitlerden dikkatlice seçilmiş tanelerden elde edilen Yumuşak buğday unu Tipi '0'. Usta bir öğütme, beslenme ve reolojik açıdan, yani hamurların plastikliği açısından fayda sağlamak için çözünür ve çözünmez liflerin miktarını ve oranını da düzenleyebilir. Bu nedenle, Route 36 ile çok uzatılabilir hamurlar elde edilir; bu hamurlar ne büzülür ne de kırılır ve uzatılması kolaydır.
YILDÖNÜMÜ UNU PIETRO

YILDÖNÜMÜ UNU PIETRO

W: 340 ÷ 360. Düşük rafine buğday unları, buğday kepeği ile birlikte, giderek daha fazla sağlıklı gıda özelliklerine dikkat eden bir pazar için mükemmel bir besin konsantresi sunar. Farklı üretim türlerine uyum sağlar, hafif ve gözenekli bir ürün için idealdir. Anniversario, 90. yıl dönümü kutlamalarından bir yıl sonra doğmuş olup, un değirmenimizin hafızasını, tarihini ve rekabetini Araştırma merkezi aracılığıyla yorumlamaktadır. Anniversario PIETRO, uzun fermantasyonlu hamurlar için idealdir. 25KG
Fasulye, mercimek ve hızlı pişirilen bezelye karışımı - Pişirme torbasında tahıllar

Fasulye, mercimek ve hızlı pişirilen bezelye karışımı - Pişirme torbasında tahıllar

En az 1 litre suyu tavaya dökün ve kaynamaya bırakın. İçine bir torba tahıl koyun, tuz ekleyin ve kapağı kapatmadan kısık ateşte 35-40 dakika pişirin. Torbayı bir çatal ile halkasından tutarak çıkarın. Suyun süzülmesine izin verin. Torbayı yırtarak veya makasla keserek açın. Hazırlanan tahılı bir tabağa koyun ve damak zevkinize göre baharatlayın.
Kızartma tozu için yarı mamul ürün

Kızartma tozu için yarı mamul ürün

Kızartmak için balık, et, sebze gibi her türlü gıda için panelemek, unlamak ve hamur yapmak için idealdir. FRIGGI ORO, gıdaya mükemmel bir şekilde yapışır ve yağı daha uzun süre temiz tutar. Yağ emilimini azaltır ve her zaman çıtır, hafif ve sindirimi kolay bir kızartma sağlar. 10KG
KIRMIZI UN - Pizza unu

KIRMIZI UN - Pizza unu

W: 330 ÷ 360. Seçilmiş tahıllardan elde edilen sıradan buğday ununun karışımı. Geleneksel yöntemle yapılan hamurlar için, uzun mayalanma süresi ve soğuk odada 2 güne kadar saklama için idealdir ve geleneksel "Napoli Pizzası" üretimi için uygundur. 25KG - 10KG
Hızlı pişirilen İnci Arpa No. 1 - Pişirme torbasındaki tahıllar

Hızlı pişirilen İnci Arpa No. 1 - Pişirme torbasındaki tahıllar

TM "TERRA" No. 1 inci arpa irmiği, faydalı maddelerin gerçek bir kaynağıdır. İnciden arpa ürettiğimiz arpa, en yüksek kalitededir. Tam tahıl gevreği, porsiyonlanmış termal torbalarda paketlenmiştir. Bu nedenle, doyurucu bir kahvaltı veya akşam yemeği için bir garnitür hazırlamak için sadece suyu kaynatmak ve gerekli porsiyon sayısını içine koymak yeterlidir. 35 dakika ve yemek hazır. Afiyet olsun!
PROFESYONEL UN - Pizza unu

PROFESYONEL UN - Pizza unu

W: 400 ÷ 420. En iyi Kuzey Amerika buğdaylarından elde edilen sıradan un, en talepkar pizza ustaları için. Geleneksel yöntemle yapılan hamurlar için idealdir, 24 saatten fazla uzun kabarma süresi ve buzdolabında 6 güne kadar saklama imkanı. 25KG - 10KG
HARINA PLUS S

HARINA PLUS S

W: 270 ÷ 290. Tip 55 un (tip 45 de mevcuttur) seçilmiş Avrupa tahıllarından elde edilen, büyük plastiklik ve güç ile. Orta fermantasyonlu doğrudan hamurlar için idealdir. 25KG -10KG
Hızlı pişirilen cilalı mısır irmiği No. 3 - Pişirme torbasındaki tahıllar

Hızlı pişirilen cilalı mısır irmiği No. 3 - Pişirme torbasındaki tahıllar

Lezzetli, sağlıklı ve besleyici mısır lapası, TM "TERRA" No. 3 öğütülmüş mısır irmiğinden hazırlanırsa herkesin erişimine açık olacaktır. Ürünlerimizin üretiminde, Ukrayna'da yetiştirilen seçkin yüksek kaliteli mısır kullanıyoruz.
En yüksek kalitede yulaf ezmesi anlık hazırlık için - Pişirme torbasında tahıllar

En yüksek kalitede yulaf ezmesi anlık hazırlık için - Pişirme torbasında tahıllar

En az 1 litre suyu tavaya dökün ve kaynamaya bırakın. İçine bir torba tahıl koyun, tuz ekleyin ve kapağı kapatmadan kısık ateşte 35 dakika pişirin. Torbayı bir çatal ile halkasından tutarak çıkarın. Suyun süzülmesine izin verin. Torbayı yırtarak veya makasla keserek açın. Pişmiş tahılı bir tabağa koyun ve damak zevkinize göre baharatlayın.
UN KULÜBÜ

UN KULÜBÜ

W: 380 ÷ 400. En iyi Avrupa buğdaylarından elde edilen, yüksek güçlü Tip 55 unudur. Uzun fermantasyon ve saklama ile geleneksel bir yoğurma yöntemi için idealdir, buzdolabında 4 güne kadar saklanabilir. 25KG -10KG
UN GÜZERGAH36

UN GÜZERGAH36

W: 270 ÷ 290. "55" tipi yumuşak buğday unu ROUTE 36, "Ruota di Carro" (Vagon Tekerleği) pizzası ve çok uzatılabilir hamur gerektiren tüm hazırlıklar için ideal un. Mükemmel çözünür protein ve gluten içeriğine sahip çeşitlerden özenle seçilmiş tanelerden elde edilen "55" tipi yumuşak buğday unu. Ayrıca, ustaca bir öğütme işlemi, çözünür ve çözünmez liflerin miktarını ve oranını düzenleyerek hem beslenme hem de reolojik açıdan, yani hamurun plastikliği açısından fayda sağlamaktadır. Route 36 ile, geri çekilmeyen veya yırtılmayan, açılması kolay çok uzatılabilir hamurlar elde edilir. 25KG
Birinci sınıf öğütülmüş bölünmüş bezelye - Ağırlık tahılları

Birinci sınıf öğütülmüş bölünmüş bezelye - Ağırlık tahılları

Bölünmüş yer bezelyeleri, pürüzlü veya pürüzsüz yüzeye ve yuvarlak kabuklara sahip bölünmüş kotiledonlardır. İçinde bütün bezelye safsızlık oranı %5'i geçmemektedir, rengi sarı veya yeşil olup, farklı renkte bezelye oranı %7'yi geçmemelidir. 1. ve 2. sınıf bulunmaktadır. İşletmemiz 1. sınıf bölünmüş bezelye üretmektedir.
Nohut - Özel ambalajda tahıllar

Nohut - Özel ambalajda tahıllar

Nohutları 4-6 saat önceden ıslatın, suyunu süzün ve fasulyeleri iyice durulayın. Soğuk suyu yaklaşık 1:4 oranında (1 kısım nohut için 4 kısım su) ekleyin. Su kaynadıktan sonra, kısık ateşte 50-60 dakika pişirin. Pişirme işleminin sonunda tuz ekleyin. Önceden ıslatmadan: Nohutları yıkayın, 1:5 oranında su ile kaplayın (1 kısım nohut için 5 kısım su), kısık ateşte 2-2.5 saat pişirin. Su buharlaşırsa, su eklenmelidir. Pişirme işleminin sonunda tuz ekleyin.
Hızlı pişirilen yuvarlak pirinç - Pişirme torbasındaki tahıllar

Hızlı pişirilen yuvarlak pirinç - Pişirme torbasındaki tahıllar

Bu harika tahıldan yapılan pirinç lapası, balık ve et için harika bir yan yemek olacak, sebzeler ve meyvelerle de iyi gidecek. Hazırlaması zor değil ve hızlı. Tahıllar temizdir - ayıklamanıza ve yıkamanıza gerek yok. Kurtarılan torbalardaki lapalar yanmaz ve tabakları neredeyse temiz bırakır.
YILDÖNÜMÜ KALP UN

YILDÖNÜMÜ KALP UN

W: 280 ÷ 300. Düşük rafine buğday unları, buğday kepeği ile birlikte, giderek daha fazla sağlıklı gıda özelliklerine dikkat eden bir pazar için mükemmel bir besin konsantresi sunar. Farklı üretim türlerine uyum sağlar, hafif ve gözenekli bir ürün için idealdir. 90. yıl dönümü kutlamalarından bir yıl sonra doğan Anniversario, un değirmenimizin hafızasını, tarihini ve rekabetini Araştırma merkezi aracılığıyla yorumlar. Anniversario CUORE, yarı fermente hamurlar için idealdir. 25KG